Az Ultron Bosszúállók kora című poszt jelenetleírása nyilvánosságra került, és a Thor 3: Ragnarok című filmhez vezet!

A Huge Avengers Age of Ultron spoilerek napvilágra kerültek, miután kiszivárogtak a poszt kreditjei jelenet/filmek után jelenet leírása.

A Screen Crush arról számolt be, hogy az Ultron Bosszúállók kora című jelenetben Tom Hiddleston Lokija lesz, aki Asgard és Midgard között háborúzik.Chris Hemsworth megosztotta gondolatait az Avengers Age of Ultron after credits jelenetével és a Thor 3-mal kapcsolatban a közelmúltban San Diegóban megrendezett Comic Con során. Azt mondta a Screen Crushnak:

– Remélem, csinálunk még egyet. Szerintem csinálunk még egyet. Egyelőre nem tudok semmi hivatalosról, de nagyon várom.

A Collidernek adott külön interjúban Chris Hemsworth arról beszélt, hogy hamarosan elkészülhet a Thor 2. Hemsworth azt mondta:

– Azt hiszem, még nem, a Thor 3. Ez egy másik – egy út távolabb. Mivel ő csak a film főszereplője, így a harmadik részről a producer tud a legjobban beszélni.

Kevin Feige elárulta a Collidernek, hogy:

„A sapkát már bejelentették, tehát ez az első. Ez egy további szakaszban van. Thor körvonalazása éppen folyamatban van, tehát mindkettő készül. A Marvel Studios már összeállította a következő évek filmjeit, és a rendelkezésre álló dátumok 2017 és 2019 között lehetnek.

Chris Hemsworth kiszórt néhány 'Bosszúállók 2' spoilert a Screen Rantnak adott interjújában. Azt mondta: 'Mindenféle dolgot képes manipulálni - beleértve a csapat dinamikáját is -, és szétválaszt minket.'

A 30 éves színész azt is elárulta, mennyire lenyűgözte James Spader új gonosztevő alakítása. Hemsworth azt mondta: – Ez fantasztikus. Egy új személy egészen más dinamikát hoz bele. Annyira okos, lenyűgöző, és olyan nyugtalanító, mint ez a karakter. Mindannyian a forgatáson álltunk, és néztük, ahogy az első napon megcsinálta a jelenetét, és a végén tapsolni kezdtünk, mert annyira jó volt. Ez elképesztő.'