Amber Rose és Wiz Khalifa más hírességekkel randevúztak, és úgy tűnik, mindketten féltékennyé akarják tenni egymást. -tól származó jelentés szerint Media Takeout , a skinhead modell tovább bonyolította a dolgokat azzal, hogy állítólag megcsókolta French Montanát, miután volt férje a marokkói rapper exével, Khloe Kardashiannal járt.

Egy bennfentes azt mondta a híroldalnak, hogy Amber Rose-t és French Montanát a múlt hétvégén a New York-i Club LIT-ben látták „melegedni és elnehezülni”.

A jelentés szerint ők ketten nem bánták a szemtanúkat, akik valószínűleg a nyilvános tárgyalásukról beszéltek.Amber Rose és Wiz Khalifa másokkal való randevúzásával kapcsolatos hírek akkor kezdődtek, amikor a szoborszerű bombafilmet lefilmezték, amint Nick Simmons-szal, a KISS-tag és a rock királynő, Gene Simmons fiával flörtöl. Ők ketten azóta tagadják kapcsolatukat.

Az Amber Rose és Wiz Khalifa randevúzási cirkuszt tovább táplálta a „Black And Yellow” rapper állítólagos romantikus vacsorája French Montana volt barátnőjével, Khloe Kardashiannal. Utóbbi Kim Kardashian nővére is, akiért Amber Rose állítólag Kanye West hiphopsztártól kapott.

Annak ellenére, hogy a hírek arról szóltak, hogy Amber Rose és Wiz Khalifa randevúznak, hogy féltékennyé tegyék egymást, egy riport Necolebitchie mondta, hogy az egygyermekes anya még mindig „legjobb barátjának” nevezi volt férjét.

A 'Sister Code' című új filmjének reklámozására adott interjúban Amber Rose elmagyarázta, hogy ő és Wiz Khalifa 'házasok voltak, és mindig is ő volt a legjobb barátom'. Házasságuk valamivel több mint egy évig tartott. Van egy 20 hónapos fiuk, Sebastian Taylor Thomas.

– Függetlenül attól, hogy már nem vagyunk házasok, még mindig van egy közös babánk. Még mindig szeretjük egymást, és örökké szeretni fogjuk egymást. És ez pontosan így van” – mondta Amber Rose Wiz Khalifáról.

Azt is hozzátette: „Emberek vagyunk, és szerintem sokan robotként tekintenek a hírességekre, és azt hiszik, hogy nincsenek érzéseink. (Azt hiszik, hogy így vagyunk): 'Kit érdekel, hogy elválok, hadd menjek ki és szexeljek mindenkivel' (de) ez nem így működik.

Amber Rose ezt mondta Wiz Khalifáról: „Nekem is vannak érzéseim, neki is, és az emberek másképp kezelik az érzelmeiket. Még mindig szeretjük egymást, és még mindig szeretjük a fiunkat.