17-éntha KBS 2TV „Bluebird House” című dráma epizódja (forgatókönyv: Choi Hyun Kyung, rendező Ji Byung Hyun) április 18-án sugárzottth, Jung Soo Kyung (akit Lee Hye Sook alakít) találkozott az igazi Kim Ji Wannal (akit Lee Joon Hyuk alakít), és féltékenységben robbant ki Han Sun Hee (Choi Myung Gil) előtt.

A 'Bluebird House'-ban Jung Soo Kyung behívta a három embert az étterembe: Kim Ji Want, Jang Hyun Do (akit Lee Sang Yeop alakít) és Han Sun Hee-t. Han Sun Hee először Jang Hyun Do-nak bókolt, és azt mondta: „Hyun Do jól nőtt fel. Nem tudtam, hogy a fiad, ezért sajnálom, hogy megbántottam az érzéseidet. Ezzel Jang Hyun Do-t dicsérte.

Ebben a pillanatban Jung Soo Kyung bókolni kezdett a fiának, mintha várna. Jung Soo Kyung azt mondta: „A gyerek annyira rendes, hogy annyi vakrandevúzást kérnek. Ennek ellenére figyelembe kell venni személyiségüket, háztartásukat, hátterüket, neveltetésüket, sőt a családok pénzügyi információit is ki kell cserélni. Ő egy veje, akire minden család vágyik. Azzal elkezdett szaporán hazudni.Ekkor megjelent Kim Ji Wan, és Jung Soo Kyung hihetetlenül meglepődött. Először nagyon féltékeny volt Han Sun Hee-re, de aztán Jang Hyun Do cselekedeteire Jung Soo Kyung felrobbant dühében.