A JTBC nagy sikerű romantikus drámája, a „Hóvirág” bemutatott egy új kulisszák mögötti videót, amely klipeket tartalmaz a dráma utolsó epizódjaiból. BLACKPINK Jisoo és Jung Hae In, a sorozat főszereplői, még akkor is megmutatták csodálatos kémiájukat, amikor a kamera nem forog, ami fokozza a rajongók izgalmát!

BLACKPINK Jisoo, Jung Hae: Kényelemben és kémiában pompázik a „Hóvirág” színfalak mögött

A JTBC legvitatottabb drámája, a „Hóvirág” egy dél-koreai nő és egy észak-koreai kém tiltott szerelmi történetét mutatja be, akik találkoznak egymással, és váratlanul egymásba esnek.

Jung Hae In és BLACKPINK Jisoo / Hóvirág sajtótájékoztató(Fotó: JTBC hivatalos Instagram)

Az újonnan megjelent kulisszák mögötti videóban Jisoo és Jung Hae In elájítja a rajongókat és a nézőket, miközben a két főszereplő az ölelkezési jelenetet próbálja. Mindketten együtt mondják el a soraikat, miközben azt is megbeszélik, hogyan lehetne kényelmesebben beállítani a helyszínt.Abban a részben, amikor Im Su Ho (Jung Hae In) leveszi a nyakláncát és Eun Young Ro (Jisoo) nyakába teszi, a két színész nem tudta visszatartani a nevetését, mert a nyaklánc összegabalyodik és nem válik le Jungról. Hae In nyakába.

(Fotó: JTBC)

HA HIÁNYOLTÁL: A „Snowdrop” sikeres döntőt élvez, magas értékelésekkel + mi lesz a következő BLACKPINK Jisoo, Jung Hae In számára

Jung Hae In és Jisoo a következő felvételben befejezi a jelenetet, megmutatva nyers érzelmeiket és kiemelkedő színészi teljesítményüket.

(Fotó: JTBC)

OLVASS TOVÁBB: A Yoo In Na lenyűgöző színészi alakításokat nyújtott a 'Snowdrop'-ban BLACKPINK Jisoo-val, Jung Hae In

A jelenetek befejezése után a két színész tovább fitogtatja kedves kémiáját, miközben saját telefonjukkal fényképez.

Megállíthatatlan kémiájának köszönhetően a 'Snowdrop' bezárta a függönyt, és a finálé a második legmagasabb értékelést érte el a dráma teljes futamán 3,4%-kal országosan.

„Hóvirág” érkezik a Disney+-hoz, USA-ban és Indiában

A népszerű keresletnek és a pozitív visszajelzéseknek köszönhetően, BLACKPINK Jisoo és Jung Hae In drámája érkezett, a „Hóvirág” idén februárban a Disney+-on keresztül érkezik az Egyesült Államokba és Indiába!

(Fotó: JTBC)

A nemrég elkészült dráma 2021 decemberében, az ázsiai országokban bemutatott bemutatója óta komoly rajongótáborra tett szert világszerte.

EZ LEHET TETSZI: A „Snowdrop” sztár, BLACKPINK Jisoo megszilárdítja a színészi karriert + „PROUD OF SZÍNÉSZNŐ JISOO” világszerte trendek

Most a JTBC műsorszóró hálózat célja, hogy a Disney+-on keresztül terjessze a megállíthatatlan „HaeSoo Fever”-t! Jisoo, Jung Hae In és a 'Snowdrop' többi szereplőjének ígéretes alakításai kétségtelenül minden nézőt elcsábítanak!

(Fotó: JTBC)

A „Hóvirág” mind a 16 epizódja gond nélkül és kudarc nélkül elérhető lesz angol felirattal a Disney+ USA-ban és Indiában február 9-én.

OLVASS TOVÁBB: BLACKPINK Jisoo, Jung Hae szerepel egy Rom-Com drámában? + 'ROMCOM SERIES FOR HAESOO' Trends

Jung Hae In és BLACKPINK Jisoo Snowdrop sajtótájékoztató(Fotó: JTBC hivatalos Instagram)

Melyik a legkedvesebb pillanatod BLACKPINK Jisoo és Jung Hae In „Hóvirág” című művében? Ossza meg velünk gondolatait az alábbi megjegyzésekben!

További KDrama, KMovie és hírességek frissítésért kövesse a Kiltandkeeleyt!

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Írta: Elijah Mully.