Május 30-án a koreai kiárusítás Elküldés beszámolt arról, hogy Won Bin és Lee Na Young egy vidéki magánszertartáson házasodtak össze. A riportban paparazzik fényképek is szerepeltek az esküvő helyszínéről. A cikk szerint a sztárpár egy vidéki panzióban kötötte össze a kapcsolatot Jeongseonban.

Elküldésjelentése szerint 50 vendég volt jelen, amely a családtagokra korlátozódott. Állítólag nem voltak jelen a hírességek, nagy valószínűséggel fenntartották azt az érzést, hogy ez egy intim esemény. A jelentés szerint egyetlen híresség sem tudott az eseményről, amikor megkereste őket az üzlet.

A jelentést az ügynökségük képviselője, az Eden Nine nyilatkozata támasztotta alá. „Azt akartuk, hogy az esküvő a lehető legcsendesebb legyen, mivel örökké tartó ígéretet tesznek” – mondta az Eden Nine képviselője.Az ügynökség illetékese cáfolta azokat a pletykákat, amelyek szerint Lee Na Young terhes, ami a titkos esküvőhöz vezetett. Az Eden Nine képviselője szerint a pár megkapta a szüleik jóváhagyását a házasságkötésükhöz, és nem volt nyomás alatt a terhesség miatt.

Ezek a nyilatkozatok a május 20-án közzétett jelentésekre vonatkoztak, amelyek a nem tervezett terhesség miatti házasság lehetőségére utaltak. Kapcsolatuk 2013 októbere óta az újságok címlapjaira került.

Won Bin 37 éves színész, aki 1997-ben debütált. Kezdetben tinédzser szívtipró volt, majd 2000-ben széles körű sikert aratott a Hallyu című slágerben, az 'Ősz a szívemben' című alkotásban. Lee Na Young 1996-ban debütált. Díjnyertes színésznő, akinek legutóbbi K-Drama szerepe a 2010-es KBS sorozatban, a 'The Fugitive: Plan B'-ben volt.

----------------------------

Az íróról: Adrienne Stanley a Kpopstarz, KDramastars, MTV Iggy és a CJ Entertainment KCON blogja. Szenvedélyei közé tartozik a K-pop és az ázsiai dráma szerelme. Amikor nem ír, a Twitteren lóg ( @retrogirladdy ).