'Big Man' Han Sang Jin megbánta és megbánta tetteit az eset után.

A KBS 2TV „Big Man” című, hétfő/keddi dráma utolsó epizódjában június 17-én.th, Kang Dong Suk (akit Daniel Choi alakít) azt mondta ügyvezető titkárának, Do Sang Ho-nak (akit Han Sang Jin alakít), hogy gyilkolja meg Kim Ji Hyukot (akit Kang Ji Hwan alakít).

Do Sang Ho azonban kudarcot vallott Kim Ji Hyuk megölésében. Ezen, mielőtt Kim Ji Hyuk legyőzte Do Sang Ho-t, valódi belső érzéseiről beszélt. Ji Hyuknak azt mondta: „Hyun Sung kutyája vagyok. Ha kudarcot vall ebben az ügyben, akkor készen állok arra, hogy megöljön.Aztán azt mondta: „Nem akarok Hyun Sung kutyájaként meghalni. Lehetőséget szeretnék kapni, hogy egyszer az életben emberként élhessek. Nem akarok Hyun Sung kutyájaként meghalni, és könyörögtem, hogy mentsenek meg.

Do Sang Ho valódi szándékait átadták Kim Ji Hyuknak. Ennek köszönhetően a kezükben voltak a bizonyítékok Hyun Sung botrányáról. Utána Kim Ji Hyuk jelentette ezt, és rákényszerítette Hyun Sungot, hogy fizesse meg a bűneikért.

Eközben a „Big Man” egy történet Kim Ji Hyukról, aki arra ébredt, hogy ő a Hyun Sung chaebol csoport fia és örököse, miközben különféle baleseteken megy keresztül. Szembeszáll az emberekkel, hogy megtartsa azokat, akiket a legjobban szeret, mivel igazi vezetővé és nagy emberré válik.