Örökkévalónak tűnik, amikor azon töprengtünk, hogy végre láthatjuk Sophie Huntert, Benedict Cumberbatch vőlegényét, a jövőben vele sétálni a vörös szőnyegen . Nem kellett sokat várnunk.

A párnak, aki állítólag csak az év elején kezdett randevúzni, csak az egész világnak kellett bejelentenie eljegyzését (a The Times apró hirdetésén keresztül), hogy végre együtt megjelenhessenek a premieren.

A Sherlock sztárja elhozta leendő feleségét új filmjének, a The Imitation Game-nek a manhattani premierjére múlt hétfőn.

Az Oscar-zümmögő színész büszkén ölelte át szerelmét. Virágos ruhába volt öltözve, természetes sminket viselt, és semmi más kiegészítő nem díszítette a testét, kivéve a hatalmas gyémántdarabot az ujján.

Az oxfordi végzettségű színházi igazgató állítólag azt az eljegyzési gyűrűt viselte, amelyet Cumberbatch adott neki az üzlet megkötésére, bár kissé félénk volt a nyilvánosság előtt fitogtatni.

Bár a pár még nem tűzte ki esküvőjük időpontját, a Star Trek: Into Darkness színésze nem tehet arról, hogy bejelenti, hogy ő egy „nagyon boldog ember”.

Alapján AP , Benedict Cumberbatch és vőlegénye, Sophie Hunter el voltak ragadtatva attól a támogatástól, amelyet olyan emberektől kaptak, akik szerették őket. Megosztotta, hogy „az a sok szeretet, ami visszajön hozzád, ez volt az a dolog, amitől mindketten kiakadtunk. Ez csodálatos.'

A gratuláló üzenetek ellenére azonban még mindig sok nő van, akit még mindig levert a 12 év rabszolgaság című színész státuszának megváltozása. Ezt az aggodalmat tréfálkozva kezelte Élő! Kellyvel és Michaellel .

Azt mondta: „Nagyon sok rajongóm is van – okosak, rájönnek az ötletre. A petefészkeinek még mindig van haszna, hadd mondjam el!

Bár nagyra értékeli a támogatást, amit a rajongóitól kap, elismerte ÉS! hírek hogy 'őszintén szólva az egyetlen támogatásra van szükségem, az a nő, akit szeretek, akit megkértem.'

Szerinted Benedict Cumberbatch és vőlegénye, Sophie Hunter gyönyörű párost alkotnak? Vagy még mindig gyászol agglegénysége elvesztése miatt?