Ben McKenzie A 'Gotham' karakter nagy figyelmet kapott Gotham panel alatt 2014 Televíziós Kritikusok Szövetsége július 20-án, vasárnap délután a kaliforniai Beverly Hillsben.

A 35 éves Benhez csatlakoztak a színésztársak Jada Pinkett Smith és Donal Logue a panelhez.

A Denevérember A Foxhoz érkező előzmény Ben McKenzie fiatal, még nem vezető nyomozója, James Gordon köré épül. Batman jelen van a műsorban egy nagyon fiatal Bruce Wayne személyében. A Gotham egyszerűen Batman eredettörténete.'Gordon a műsor erkölcsi láncszeme... Ő az az ember, aki megalkotja Batmant, vagy engedélyt ad Batmannek, hogy létezzen ebben a világban.' - Bruno Heller producer, aki létrehozta A mentalista , mondja a Television Critics Association paneljén az új sorozatról.

McKenzie alakítja Jim Gordont, egy nyomozót, aki jelenleg Bruce Wayne (David Mazouz) szülei meggyilkolása ügyében nyomoz. A sorozat a Batman-univerzum esetleges gonosztevőinek múltját mutatja be, köztük Oswald Cobblepotot, Edward Nygmát, Selina Kyle-t, Ivy Peppert és az új karaktert, Fish Mooney-t.

'Ez noir' Ben mondta az előadás hangulatáról. 'A [Gordon] körül létező struktúra annyira ijesztő és kihívásokkal teli, hogy egyetlen ember sem képes legyőzni.'

Nos, ahogy a sorozat készítője, Bruno [Heller] mondja, a Batman fennállásának 75 éve alatt ezt a mitológiát számtalan művész, író, illusztrátor és színész értelmezte és értelmezte újra és újra meg újra és újra a képernyőn. . Úgyhogy azt hiszem, hozzátesszük a mi csavarunkat a mitológiához, de mi csak egy része vagyunk annak. Egyszerûen a már létezõ Batman-mitológia uralma alá kerülünk – tette hozzá Ben.

'Szerintem sokszor nagyon különbözik az, ami minden történetünkben mozgatja a nőt, mint amit látni szoktunk.' Jada – mondta Fish Mooney karakteréről. – Ez nem hasonlít semmihez, amit korábban csináltam.