Belle Knox nemrégiben felfedte magát, mint a Duke pornósztár.

Azt kell mondanunk, hogy a szókimondó 18 éves lánynak sok mondanivalója van a döntéseit illetően, amikor a perverz szexről van szó.

A Duke újonca írt egy ellentmondásos xo Jane-esszét, amelyben megvédi a durva szexet, és azt, hogy a perverz szex szeretete egyáltalán nem teszi rossz feministává.

Belle Knox ezt írta: „Az igazság a következő: Ha egy nő arról fantáziál, hogy uralják és lealacsonyítják, az nem jelenti azt, hogy valójában akarja vagy megérdemli, hogy uralják és lefokozzák a VALÓS ÉLETBEN. Ez nem jelenti azt, hogy megérdemli, hogy kinevezzék, még akkor sem, ha szexuális aktus közben ez az, ami felkelti.

A Duke pornósztár így folytatta: „A feminizmus azt jelenti, hogy birtokba vehetem azt, amit szexuálisan élvezek, és a szexualitásnak nem kell mást meghatároznia rajtam. Te talán. De nem fogok.'

A tinédzser határozottan kijelenti: 'Mert a feminizmus nem egy mindenki számára megfelelő mozgás.'

Támogatja azt a döntését, hogy belevág pornókarrierjébe, és kijelenti: „Játszunk a szerepekkel és identitásokkal, miközben olyan kérdéseket dolgozunk ki, amelyek már régóta a tudatalattinkba temetve.”

Így folytatja: „Ambíciózus fiatal nő vagyok. A Duke diákja vagyok. Én egy ribanc vagyok, akit meg kell büntetni.

Aztán megkérdezi az olvasóit: 'Kitaláljátok, melyik szerep ezek közül?'

Belle Knox hihetetlenül artikulálónak és jó beszédűnek mutatja be magát, miközben támogatja a nőket és szexuális fantáziáikat, akár erőszakosak, akár nem.

Szinte egy fiatal Sasha Grayre emlékeztet, amikor a pornóiparban kezdett.

A TIME értesülései szerint a hírhedt Duke pornósztár ezen a héten visszatér a Duke Egyetem campusára, annak ellenére, hogy szégyenszemre és halálos fenyegetést kapott.

A fiatal felnőtt filmsztár a héten debütált New Yorkban a sztriptízklubban.