A 'Válasz 1994' hatodik epizódja után, tavaly november 2-án, a nézők és a rajongók egyaránt meglepődtek egy csókjeleneten a B1A4 Baro és Jung Woo színész között.

A Shin Chon Panzió diákotthonosai merész játékot játszottak, a másodiktól az utolsó fordulóig Binggeurae-t (Baro) és Sseurekit (Jung Woo) meg merték csókolni. Mivel mindannyian részegek és álmosak voltak, Sseureki csak bement a gyilkosságért, és finoman szájon csókolta Binggeurae-t, mintha semmiség lenne. Binggeurae viszont kissé kábult és mosolygós maradt, így a rajongók azt feltételezték, hogy karaktere meleg.

November 6-án Baro és Son Ho Jun, a Haitai szerepét játszó színész fellépett az MBC Shimshimtapa rádiójában vendég DJ-ként. A műsor során Baro megosztotta gondolatait első képernyőn megjelenő csókjáról.'A csókjelenetet Jung Woo-val csak egyszer vették fel NG nélkül' - mondta. „De ahhoz, hogy ez megtörténjen, legalább tízszer kellett gyakorolnunk a forgatás előtt. Az epizód alatt csak egy jelenetet sugároztak, de azt kétszer is leforgattuk két szögből. Mindkettőt NG nélkül forgatták.

A „Reply 1994” nagy figyelmet kapott egyedi cselekménye és jól kidolgozott karakterei miatt. A hatodik epizódnál 5,8%-os átlagos értékelést kapott, a csúcsérték pedig 6,9%.

Nézze meg a „Válasz 1994” című műsort minden pénteken és szombaton a tvN-n.