Bae Suzy továbbra is megörvendezteti rajongóit színészi képességeivel és lenyűgöző látványvilágával, miközben a Harper's Bazaar Korea borítóját díszíti.

Legutóbbi megjelenése a magazin 2021. májusi borítóján ünnepli 11. évét a szakmában.

Bae Suzy a Harper's Bazaar Korea számára

Egy fotósorozaton a 26 éves színésznő sikkesnek tűnt gyönyörű ruhájában, ahogy Dior-együttest visel.A következő képen a „Start-Up” sztárja egy szomszéd lány hangulatát árasztja hétköznapi ruháival, fehér felsőt visel kötött mellény fölött, bő farmernadrággal párosítva, miközben a megjelenést állatmintás lapos ruhák zárják le.

Ezt is megosztották Bae Suzy Instagramja , amely 1,2 millió lájkot és majdnem 6000 megjegyzést gyűjtött az írás pillanatában.

OLVASS TOVÁBB: Bae Suzy és Shin Dong Yup a 2021-es Baeksang Awards házigazdája

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Egy bejegyzés, amelyet 숮이 (@skuukzky) osztott meg

Bae Suzy 11. évfordulóját ünnepli

A beszélgetés során a Harper's Bazaar csapat, a Baeksang Arts négyszeres győztese őszintén beszél meglátásairól és a showbizniszben eltöltött 11 évéről.

A „Vagabond” színésznő elmondta, hogy úgy érezte, gyorsan repül az idő; ugyanakkor azt is megemlítette, hogy ahelyett, hogy a múltban élne, a jövőre figyel, és inkább arra koncentrál, ami még hátra van.

– Még mindig úgy néz ki, mint tegnap, de azt hiszem, ez az idő már elmúlt. Inkább úgy tűnik, hogy inkább az aggaszt, hogyan töltsem el az időt a jövőben, mint az eltelt idő.

Emlékezzünk vissza, Bae Suzyt először 2010-ben mutatták be egy akkoriban népszerű lánycsapat tagjaként. Miss A , valamint a többi bálvány, Fei, Jia és Min.

Ezután színésznővé vált, és színészként debütált a KBS2 'Dream High' című zenés tinidrámájában.

Tagadhatatlan ügyességével és szépségével több figyelemreméltó drámát és filmet is készített. Ez magában foglalja az Architecture 101 című filmben nyújtott áttörést, ahol a múltban élő Seo-Yeon szerepét alakította.

A film hatalmas sikere a „nemzet első szerelme” címet is kiérdemelte – ezt a becenevet a szakma feltörekvő sztárjainak adják.

Melodrámafilmje mellett, amelyet a tíz legnézettebb koreai film egyikeként tartanak számon, Bae Suzy olyan figyelemre méltó drámákat tudott elhozni, mint például a „While You Were Sleeping”, a „Vagabond” és a nemrégiben sikert aratott tvN-dráma. 'Start Up' együtt Nam Joo-Hyuk, Kim Sun-Ho és Kang Han-Na.

Bae Suzy a kihívásokról beszél, és arról, hogyan tart fenn pozitív hangulatot

Amikor nehéz helyzetbe kerül, Bae Suzy pozitívan tartja a dolgokat, és elkerüli, hogy ne ragadjon le vagy ne ragadjon el negatív hangulatokba.

A „túl rövid élet” mantrával él, és megtanulja értékelni és ünnepelni a jelen fontos dolgait.

Hatalmas sikere és az egyik legjobban fizetett színésznőként való megnevezése ellenére Bae Suzy szereti a földön tartani a lábát, és tudja, hogyan adja vissza az embereknek.

Egy korábbi cikkében az énekes-színésznő rendszeresen ünnepli őtszületésnapi hagyományt jótékonysági szervezeteknek adományozva.

A Life Share Association állítólag megosztotta, hogy a nonprofit szervezetnek adományozott teljes összege elérte a 359 000 USD-t vagy 400 millió wont, amelyet olyan gyógyíthatatlan betegségekben szenvedő betegek kezelésére fordítottak, mint a leukémia és a gyermekrák.

HA HIÁNYOLTÁL: Bae Suzy Net Worth 2021: Így keresi millióit a kezdő színésznő

A cikk tulajdonosa a KDramastars.

Írta: Geca Wills