A The Last: Naruto The Movie lenyűgözően debütált a japán pénztárnál. Alapján Ropogós tekercs , a 10thA Naruto Film mindössze 9 nappal a megnyitása után érte el az 1 milliárd jent, megelőzve a legutóbbi „Út a nindzsához” című filmet, amely 17 napba telt, mire elérte a célt. Állítólag a film lesz a legtöbb bevételt hozó Naruto-film, amely körülbelül 2 milliárd jen bevételre számít a teljes futam során.

A 'The Last: Naruto The Movie' az első a 'Naruto Shin Jidai Kaimaku Project' vagy a 'Naruto's New Era Opening Project' munkái és projektjei közül, amely a sorozat 15. évfordulóját ünnepli.

A The News Hub értesülései szerint Masashi Kishimoto folytatja a címadó nindzsa történetét egy új projektben, amely 2015 tavaszára készül. A folytatás a következő generációra összpontosít, amelyben Naruto, Hinata, Sakura, Sasuke és mások gyermekei szerepelnek majd. .Korábban már beszámoltak róla, hogy Hayato Date, a Naruto televíziós anime rendezője bejelentette, hogy 2015 elejétől egy „új fejlesztéssel” együtt folytatódik a TV-sorozat. Egy másik, 2015 augusztusára tervezett film is készül. Az Anime News Network szerint Kishimoto elárulta, hogy az új filmben Naruto és Hinata fia, Bolt szerepel majd. Állítólag a rajongóknak figyelniük kell Sasuke lányának, Saradának a megjelenésére.

'Elgondoltam egy történetet, amelyben Bolt és [Sasuke lánya] Sarada megjelenik' - mondta Kishimoto, aki Bolt különleges harci lépésére gondolt.

Bolt a Naruto manga sorozat 700. fejezetében jelent meg. Állítólag Kishimoto azt tervezi, hogy befejezi jelenlegi Naruto projektjeit, ahelyett, hogy vadonatúj cuccokkal rukkolna elő. Egyelőre azt sem tudni, hogy Bolt húgának, Himawarinak lesz-e szerepe az említett filmben.

A manga vége ellenére úgy tűnik, hogy 2015 izgalmas év lesz a Naruto rajongói számára.