Ha most ezt nézi, valószínűleg azt gondolná, hogy ez tényleg egy kísérlet, vagy egy egyenes vígjáték? Mindenesetre nagyon kreatív és mulatságosan vicces.

Egy Milleaccendini nevű olasz férfi kísérletet végzett bizonyos termékekkel, mint például a Nutella, egy 1,5 literes üveg kóla, egy Mentos és egy használaton kívüli óvszer, és saját szavaival mondja, ez 'világrekordot' tesz.

Nem tudjuk, hogy Milleaccendini komolyan gondolta-e, vagy csak szórakoztatni próbált, és valóban van-e ennek világrekordja? Milleaccendin videóját a YouTube-fiókján keresztül töltötték fel. A videóból hiányzott a felirat, de Uproxx fordítást adott nekünk, hogy lássuk, mire gondol.'Új, hihetetlen kísérlet a kólával és a Mentosszal! De ma valami újat fogunk kipróbálni: a Nutella energiáját és vitalitását! És mint mindig, óvszert fogunk használni, de ezúttal mangó ízű lesz. Kezdjük. Először is: vegyünk egy kis Nutellát, és tegyük a palack tetejére, hozzunk létre valamiféle Nutella kupakot, ami alapvető lesz a Nutella-Coke-Mentos reakcióhoz. Jó, most kinyitjuk az óvszert és beletesszük a Mentost. Nem csak egy, kettő vagy három, hanem öt Mentos, hiszen korábbi kísérleteink során rájöttünk, hogy a maximális reakció szempontjából 5 a legjobb Mentos mennyiség. Most mindent le fogunk ragasztani valami ragasztószalaggal. Tökéletes: Nutella, Mentos... most hagyjuk, hogy a Mentos a Nutella tetejére hulljon, és ez elég... és íme a reakció! Hihetetlen, srácok! Coke és Mentos reagál... ez világrekord! Nezd meg! Ez egy világrekord! Nezd meg! EZ EGY CSODA!!! WOOOOORLD REEEECOOOOOORD!!! COKE, MENTOS ÉS NUTELLA WORLD RECOOOORD!!! GÓÓÓ OLASZORSZÁG!!!!!! NUTELLA Srácok, EZ A TÖKÉLETES ÖSSZETEVŐ!! JEEEEESSSS!!!!'

Milleaccendini új rekordot döntött, de vajon a kísérlete vírussláger lesz, és mindenki nevetni fog rajta? Az idő dönti el, itt az alábbi videó.