Számos koreai dráma premierje volt ebben a hónapban, és őszintén szólva, időnk nagy részét ez foglalta el. Nem igazán bánjuk azokat a csodákat, amelyeket sok K-sorozat hoz, különösen a rom-com-ok, amelyek nemrégiben érkeztek televíziónk képernyőjére.

Egy bizonyos újonnan bemutatott dráma nemcsak a közvélemény figyelmét, hanem a szívét is megragadta – a KBS „To All The Guys Who Loved Me” című filmje Hwang Jung Eum színésznővel. Szórakoztató, romantikus, és nem a tipikus rom-com-dráma, és itt van miért.

Vigyázz a spoilerekre!Első , a történet azt mondja el a nézőknek, hogy a szerelem a legváratlanabb és legtitokzatosabb módokon jön. A dráma főként egy Seo Hyun Joo (Hwang Jung Eum) nevű nő körül forog, aki belefáradt a szerelembe, és szívfájdalmak után feladja a házasság gondolatát. Amikor kőbe véste döntését, két teljesen különböző személyiségű férfi, Hwang Ji Woo (Yoon Hyun Min), egy gyógyszeripari cég jóképű vezérigazgatója, és Park Do Kyum (Seo Ji Hoon), egy webtoo.n művész és egy gyerekkori barát, harc a szíve elnyeréséért.

Második , hangsúlyozza, hogy az önszeretet nem önző. Hwang Jung Eum egy webfilm producert alakít, aki gondoskodik arról, hogy a társaságban mindenki megfelelően és gyorsan végezze a munkáját. Annak ellenére, hogy ő a cég „bébiszittere”, kemény munkája kifizetődik, mert webfilmjeik az első helyen szerepelnek a webhelyükön, ami azt tükrözi, hogy ő a webfilm-cégük vezető producere is.

Fiatal korában Seo Hyun Joo számos durva baráton ment keresztül. Az első barátja egy mama fia volt, aki akkor szakított vele, amikor az anyja ezt mondta neki. Találkozik több fiúval, akik elhitetik vele, hogy szerelem nem létezik. Aztán találkozik egy sráccal, aki megváltoztatja a szerelmi látásmódját, és eljegyzési buliba vezetett, mégis úgy dönt, feleségül veszi magát. Beszédet mond, amelyben elmondja, hogy inkább csak a házasság elleni okokra tud gondolni, mint a házasság melletti okokra, ezért úgy dönt, örökre szingli marad.

Üzenete hangsúlyozza, hogy az egyedülállóságtól nem félni kell, hanem ünnepelni kell, ami összességében erőteljessé tette beszédét.

Harmadik , szívmelengető történetet hoz Seo Hyun Joo előző életeiről. Amikor Seo Hyun Joo fiatal volt, leesett egy tóban, és kórházba szállították. Később folyamatosan kiabált olyan szavakat, mint „Soju-t akarok”.
Úgy tűnik, ennek a balesetnek köszönhetően képes visszanyerni múltbeli emlékeit előző életeiből. És ezekben az életekben beleszeret ugyanabba a férfiba, de háromszor szívfájdalmat is átél miatta. Ez a férfi, akibe Seo Hyun Joo beleszeret, Hwang Ji Woo, aki egyike azoknak a férfiaknak, akik megpróbálják megnyerni őt.

Negyedik , a dráma egyedi karaktereket tartalmaz. Bár a nézők nem sokat tudnak meg Hwang Ji Woo történetéből az első néhány epizódban, a nézők láthatják, milyen ember is ő. Hwang Ji Woo egy gyógyszeripari cég vezérigazgatója, és utál szűk helyen lenni. Azt tervezi, hogy kirúgja Seo Hyun Joo-t a cégétől, hogy áthelyezhesse a cégébe, és embereket alkalmazzon, akik figyelik minden mozdulatát, ami kicsit túlzásba viszi a gesztusait, de tekintettel arra, hogy emlékszik Seo Hyun Joo-ra is. előző élete, szélsőséges gesztusai biztosan igazolni fogják, mennyire akarja visszakapni.

Természetesen a dráma szerelmi háromszöge nem teljes Park Do Kyum nélkül, aki nem csak Seo Hyun Joo-val dolgozik webfilm művészként, hanem a legközelebbi barátja is. A kötelékük olyan erős, hogy amikor Seo Hyun Joo-t kirúgják, és Hwang Ji Woo webfilm-fejlesztő részlegéhez megy dolgozni, magával hozza Park Do Kyumot.

Nézze meg ennek az érdekfeszítő, romantikus és komikus drámának a következő epizódját: „Az összes srácnak, aki szeretett engem” 21:30-kor. KST minden hétfőn és kedden.