Jó hír az iPod rajongóknak, mert az Apple megerősítette az iPod Touch 6G megjelenési dátumát!

A The Mobile Hub jelentése szerint az iPod Touch 6G megjelenési dátuma egybeesik az iPad Air 2, iPad Mini 3 megjelenésével, amely a tervek szerint az Apple közelgő iPad eseményén fog megtörténni. A jelentések szerint a várható Apple iPad eseményt októberre, egy hónappal az iPhone 6 várható megjelenése után tervezik.

Technikai szakértők, mint például Tom Bones, azt jósolják, hogy az iPod Touch 6G kiadása az iPhone 6 szeptemberi megjelenése mellett lesz. Azonban a Phones Review bejegyzése weboldal megjegyezte, hogy valószínűbb, hogy az iPod Touch 6. generációs megjelenési dátuma vagy leleplezése legkorábban októberben fog megtörténni, a közelgő iOS-táblákkal, az iPad Air 2-vel és az iPad Mini 3-mal együtt.A jelentés kijelenti: 'Az Apple szereti, hogy a reflektorfényben maradjon új iPhone modelljei szeptemberben, és természetesen az iOS 8 nyilvános kiadása is szerepelni fog.'

Az iPod Touch 6G megjelenési dátuma mellett a rajongók kíváncsiak az iOS médialejátszó újdonságaira is. Mivel iOS-modellről van szó, várható, hogy az iPod Touch 6G megkapja az Apple hamarosan megjelenő operációs rendszerét, az iOS 8-at, amely a tervek szerint 2014 őszén jelenik meg.

Az iOS 8 egyik funkciója, amely elérhető lehet az iPod Touch 6G-hez, valamint a többi hamarosan megjelenő iGadgethez, például az iPad Mini 3-hoz és az iPad Air 2-höz, a Touch ID. Ennek megfelelően a Touch ID az Apple ujjlenyomat-felismerő eszköze a biztonság és a kényelem érdekében.

Meg fogja vásárolni az iPod Touch 6G-t, ha eljön az iPod Touch 6G megjelenési dátuma? Hallgassa meg az alábbi megjegyzésekben!