A KBS nyilvánosságra hozta az idei jelölteket(Fotó: Twitter/Instagram)
A KBS felfedte az idei „legjobb variáció” jelöltjeit a „KBS Entertainment Awards”-on

Az éves díjátadó ünnepség, a „2020 KBS Entertainment Awards” a tervek szerint december 24-én 20:30-kor kerül adásba!

A díjátadó ünnepség előtt, valamint az elmúlt év legjobb varieté és szórakoztató műsorainak elismeréseként a KBS nyilvánosságra hozta azoknak a jelölteknek a listáját, akik az idei „Legjobb Variety Show” címért versengenek.

A jelöltek a következők:  • 1 éjszaka, 2 nap4. évad
  • Superman visszatérése
  • A kutyák hihetetlenek
  • Halhatatlan dal
  • Főnök a Tükörben
  • Házi Férj úr
  • Sztárok legjobb receptje a Fun-Staurantban!

A nyertes „Legjobb Variety Show” a KBS-en szakmai zsűrizés és a nézők szavazatai alapján dől el, amelyre a jövő heti díjátadó ünnepségen kerül sor.

A varietéműsorok lehetőséget kapnak arra, hogy meggyőzzék a nézőket, hogy szavazzák meg őket az év 'Legjobb Varietéjának'. A fent említett nevezett programok szereplői különleges előadást mutatnak be a díjátadó ünnepség alatt. Kiderült, hogy a „Superman visszatér” szereplői állítólag ünnepi énekes színpaddal kedveskednek a nézőknek, míg az „1 éjszaka, 2 nap” sztárjai egy kirobbanó rejtélyes színpadot terveznek.

A nézők izgatottan várják az egyes műsorok különleges előadásait, és mindenki alig várja, hogy hamarosan adásba kerüljön a „2020 KBS Entertainment Awards”!

A KBS nyilvánosságra hozta az idei jelölteket(Fotó: Pinterest)
A KBS felfedte az idei „legjobb variáció” jelöltjeit a „KBS Entertainment Awards”-on

A KBS Entertainment Awards egy éves rendezvény, amelyet a KBS hálózat szponzorál. A díjátadó ünnepség körülbelül 140 percig tart, és két részben látható a KBS2-n. A KBS Entertainment Awards kiváló műsort kínál K-pop előadókkal és zenei paródiákkal a Gag Concert tagjaitól. Ezt az ünnepséget minden év végén megtartják, és ez így volt várható 2017-ben is, amikor a KBS Variety Director Strike miatt nem került sor az Entertainment Awards átadására.

A nyertes kiválasztásához tekintse meg alábbi rövid leírásunkat néhány műsorról!

(Fotó: twitter)
A KBS felfedte az idei „legjobb variáció” jelöltjeit a „KBS Entertainment Awards”-on

Az „1 éjszaka, 2 nap, 4. évad” című varietéban a szereplők Dél-Koreát járják be. Eközben a tagok egy bizonyos étkezési időpontban vagy a nap bizonyos pontján feladatokat kapnak, hogy jutalmat szerezzenek.

A 'The Return of Superman' című filmben a híres apukák arra kérik a hírességeket, hogy 48 órán keresztül egyedül, más segítsége nélkül vigyázzanak a gyerekeikre, miközben a feleségeik egy szabadnapot pihennek.

A KBS nyilvánosságra hozta az idei jelölteket(Fotó: instagram)
A KBS felfedte az idei „legjobb variáció” jelöltjeit a „KBS Entertainment Awards”-on

A 'Dogs Are Incredible' című műsorban a műsor házigazdái együtt dolgoznak, és azt tanulmányozzák, hogyan hatnak egymásra az emberek és a háziállatok, és hogyan tudnak békében és harmóniában élni.

Az 'Immortal Song' minden epizódjában hat bálványénekes szerepel, akik az epizód énekesének dalait adják elő.

A „Boss InThe Mirror” bemutatja a vállalati főnököket, akik önértékelésen mennek keresztül, hogy egészséges munkakörnyezetet teremtsenek alkalmazottaik számára.

'Úr. A Házi Férj című film hat férfit mutat be, akik házimunkát végeznek és gyereknevelést végeznek, miközben szereplőtársaik figyelik őket.

Végül, de nem utolsósorban, a „Csillagok legjobb receptje a Fun-Staurantban!” a hírességek főzési csatája! Főzésük olyan témán vagy műfajon alapul, amely egy adott epizódra esik.

Valószínűleg melyik program viszi haza a 2020-as „legjobb variációt” a KBS-en? Kérjük, ossza meg gondolatait lent!

A cikk tulajdonosa a KDramastars.

Írta: Sam Yap