EXO Sehun került a címlapokra, amikor végre feltűnt a várva-várt 'Now, We Are Breaking Up' 4. epizódjában!

Olvasson tovább, ha többet szeretne megtudni.

A „Most, szakítunk” megdöntötte a személyes nézettségi értékelési rekordot

A hazai és nemzetközi nézők körében egyaránt növekvő hírnévnek örvendő Song Hye Kyo és Jang Ki Yong „Most, szakítunk” című filmje hetente folyamatosan új nézettséget ér el.Song Hye Kyo és Jang Ki Yong romantikus drámája, „Most, szakítunk”(Fotó: @nowwearebreakingup_official Instagram)

A legutóbbi, november 20-án sugárzott „Most, szakítunk” című adása során a 4. epizód átlagos százaléka 7,9 volt, ami új adat, amely megdöntötte a 3. epizódban elért korábbi 7,3 százalékos rekordot.

A dráma szoros versenyben van az MBC „The Red Sleeve Cuff” című filmjével is, melynek főszereplője a 2PM-es Junho és Lee Se Young. A sorozat 7,5 százalékos értékelést is kapott a 4. epizódban.

Most szakítunk a 4. epizóddal(Fotó: @nowwearebreakingup_official Instagram)

A nagy kereslet miatt az SBS új melodrámája állítólag érdekesebb cselekményekkel teli lesz a következő epizódokban. A dráma már az 1. epizód alatt kielégítette a közönséget, és a sztori előrehaladtával hétről hétre nőnek az elvárások, és új karakterek jelennek meg.

HA HIÁNYOLTÁL: „Most, szakítunk” 4. rész: Choi Hee Seo felfedezi Jang Ki Yong érzéseit a Song Hye Kyo iránt

EXO Sehun felgyújtja az internetet a „Now, We Are Breaking Up” című sikeres Kdrama-debütálása után

Az EXO-s Sehun várva várt vetítési ideje a „Most, szakítunk” 4. epizódjában történt. A bálványszínész belemerült Hwang Chi Young, Mr. Hwang (Joo Jin Mo) és Hwang egyetlen fia szerepébe. Chi Sook (Choi Hee Seo) öccse.

Karizmatikus bejárata lekötötte a nézők figyelmét, szemük a képernyőre ragadt Sehun színészi alakítása közben. A bálvány-színész megmutatta lenyűgöző színészi játékait, amelyeket a rajongók élveztek. Még az epizód adása előtt a #ActorSehun már felkerült a trendlistára világszerte. Bár a legtöbb rajongó az EXO videoklipjein keresztül látta a színészi játékát, sokan dicsérték Sehun játékos teljesítményét Song Hye Kyo-val.

Most, hogy az EXO-tag belépett a drámába, a várakozás a karakterfejlődésre és a többi szereplő kémiájára összpontosul. Sehun jelenléte a „Now, We Are Breaking Up” című filmben sokak számára felkelti az érdeklődést.

EXO(Fotó: @nowwearebreakingup_official Instagram)

A dráma hivatalos oldala az Instagramon megosztott egy fotót Sehunról, aki a forgatókönyvét tartja kezében, jelezve ezzel az áttörést, hogy feltörekvő színész lett.

Addig is nézze meg a „Most, szakítunk” epizódokat minden pénteken és szombaton este 10-kor (KST) az SBS-en.

Megnézheti Oh Sehunt a hamarosan megjelenő „The Pirates: Goblin Flag” című filmben is, amelyet 2022 februárjában mutatnak be a mozik.

AKÁR EZ IS TETSZHET:EXO Sehun végre felbukkan Hwang Chi Hyung szerepében a „Now, We Are Breaking Up” 4. epizódjában

Mit tud mondani Sehun első fellépéséről az SBS „Now, We Are Breaking Up” című filmjében? Oszd meg velünk gondolataidat kommentben!

További K-Drama, K-Movie és hírességek híreiért és frissítéseiért tartsa nyitva lapjait itt, a Kiltandkeeley-n.

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Írta: Shai Collins.