A 9-benthA KBS 2TV „Equator Man” című drámájának epizódjában Kim Sun Woo (akit Uhm Tae Woo alakít) 13 év után tér vissza.

Sok minden megváltozott távolléte óta: Lee Jang Il (akit Lee Joon Hyuk alakít) jogi egyetemet végzett, és jelenleg az ország sztárügyésze, Han Ji Won (akit Lee Bo Young) a VIP-ekért felelős személyként dolgozik egy szálloda, és Choi Soo Mi (akit Lim Jung Eun alakít) egy híres művész.

Mindenki közül Kim Sun Woo az a karakter, aki a legtöbbet változott. Most már nincs szüksége botra a járáshoz. A közönség azt látja, hogy Kim Sun Woo edzi a felsőtestét, ami határozottan nagyon jó formában van. A nézők azt is látják, hogy találkozik Lee Jang Il-lel, és még mindig úgy tűnik, hogy nem lát, mivel a szeme még mindig nem fókuszált. Lee Jang Il távozása után azonban Uhm Tae Woong szemei ​​lassan egyenes, merev tekintetre fordulnak.Tónusú teste láttán a nézők azt válaszolták, Uhm Tae Woong hátizmai annyira vonzóak, Komolyan tökéletes férfiként tértek vissza, Uhm póz jól néz ki stb.

Eközben az epizód 12,0%-os nézettséget ért el, és ezzel az első lett a versenytársak között.