Rossz hír a játékrajongóknak! A Ubisoft új Assassin's Creed játéka, az Assassin Creed: Unity 2014 októberében nem kerül a boltokba.

A The Fuse Joplin beszámolói szerint az Assassin's Creed: Unity játékfejlesztői találtak néhány rendszerhibát a játékkal kapcsolatban a PlayStation 4 és Xbox konzolokon. A fejlesztőcsapat bejelentette, hogy a késés lehetővé teszi számukra, hogy jobban dolgozzanak a címen, és végrehajtsák a szükséges változtatásokat.

A PlayStation 3-hoz vagy Xbox 360-hoz képest az új platformokon több PC-szerű technikai rendszer található, és kötelező gondoskodniuk arról, hogy a játékok jól fussanak rajtuk. Mindezek mellett felmerül az 1080p-s felbontás biztosításának problémája is ezeken a platformokon, ami nehéz időszakot jelent a fejlesztők számára. A Gamescom legutóbbi előzetese kissé lebutítottnak tűnt, és a grafika sem volt olyan menő, mint a játék eredetileg az E3 2014 alatt.A weboldal azt is hozzáteszi, hogy a UbisoftI hivatalos sajtónyilatkozatot tett, amely szerint a körülbelül kéthetes késleltetési időszak lehetővé teszi számukra, hogy javítsák a játék minőségét, ahogy azt a rajongók várták.

Egyszerűen nem lehet biztos abban, hogy ez a kijelentés mennyire hiteles. De ez egy nehéz probléma is lesz a Ubisoft számára, mert az október szabad a versenytársak tekintetében. Novemberben további jelentősebb játékok is megjelennek a boltokban, mint például a Call of Duty Advanced Warfare, az Alien Isolation, a Lord of the Rings Shadow of Mordor, a Far Cry 4 és mások.

A PC Advisor jelentése szerint az Assassin's Creed: Unity Észak-Amerikában 2014. november 11-én, Európában pedig november 13-án jelenik meg.

Két lehetőség van az Assassin's Creed Unity előrendelésére. Az első a normál előrendelés, amellyel a felhasználók egy bónusz egyjátékos küldetést kapnak, és az Assassin's Creed Unity Collector's Edition előrendelése, amely tartalmazza az új Assassinunk, Arno figuráját, aki egy vízköpőn, egy zenélő dobozon áll. a Unity téma remixelt változata, a hivatalos filmzene, egy művészeti könyv, egy gyűjtői játékdoboz és két további játékon belüli küldetés.

Mi a véleményed az Assassin's Creed Unity új frissítéseiről? Hangzik el az alábbi megjegyzések részben.