Az Assassin's Creed filmmel kapcsolatos pletykák felbukkannak, és ezek közül az egyik a legrosszabb, amit a franchise-szal tehettek.

Az Assassin's Creed filmet újraírják. A Deadline hollywoodi híroldal arról számol be, hogy Adam Cooper és Bill Collage újraírja a Michael Fassbender főszereplésével készült élőszereplős film forgatókönyvét.

A Ubisoft Motion Pictures és a New Regency piacra dobja a filmet, bár az elismert lopakodó-akciósorozat nagyvásznú adaptációjához nem jelentettek be rendezőt, szereplőket, megjelenési dátumot vagy cselekmény részleteit.Bár a cselekmény részleteit nem közölték, a Twitteren és a Facebookon egy pletyka kering, miszerint az Assassin's Creed-film a „Da Vinci” kódfilmek jegyében készült thriller lesz, és nem tartalmazna parkour szekvenciákat, és az akciójelenetek is hasonlóak. a Bourne-filmekben bemutatottakra. Ja és mi a helyzet Desmond Miles-szel, Ezióval és más múltbeli jelenetekkel? SZEMÉTELT!

Bár ezt a pletykát nem erősítették meg, némi kétséget keltett az Assassin's Creed rajongóiban.

Cooper és Collage legutóbb Ridley Scott Exodus: Gods & Kings című művéhez írta az eredeti piszkozatot. Együtt dolgoztak a George Washington életrajzi film, a tábornok forgatókönyvén is, amelyet a Noah és a Fekete hattyú rendezője, Darren Aronofsky rendez majd.

Nem ez az első alkalom, hogy újraírják az Assassin's Creed filmet. Michael Lesslie brit drámaíró az Assassin's Creed-film egyik első vázlatát írta, mielőtt az Oscar-díjra jelölt Scott Frank (The Wolverine, Minority Report) átvette volna az irányítást.

A következő Assassin's Creed játék az Assassin's Creed Unity Xbox One-ra és PlayStation 4-re. Idén ősszel jelenik meg, és több híradás szerint nem ez lesz az egyetlen új Assassin's Creed játék a piacon. A hírek szerint Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra érkezik a második játék, az Assassin's Creed Comet.