Az Assassin's Creed Unity megjelenési dátuma: Megerősítették, hogy az Assassin's Creed Unity jelenlegi generációs és csak PC-k számára készült, és idén ősszel jelenik meg – jelentette be a Ubisoft ma délutáni pénzügyi jelentésében.

Ha megnézi az alább közzétett pénzügyi diát, észreveheti, hogy a játék fejlesztése 10 Ubisoft stúdióban zajlik: Montreal, Toronto, Szingapúr, Quebec, Annecy, Sanghaj, Chengdu, Kijev, Montpellier és Bukarest.

Alig néhány hónappal ezelőtt a Ubisoft észak-amerikai elnöke, Laurent Detoc azt mondta az IGN-nek, hogy a Ubisoft megtöri az Assassin's Creed éves ütemezését azzal, hogy elhalasztja a játékot, „ha az nem elég jó”.'Ha úgy gondoljuk, hogy egy 70 százalékos Assassin's Creed játékot kaptunk, akkor nem fogjuk szállítani' - mondta Detoc az IGN-nek. – Ez károsítja a márkát. Nem árulom el a termékek nevét, mert te is olyan jól ismered őket, mint én, de ha elkezdesz 70 százalékos játékokat gyártani, még egy nagy márkával is, akkor az emberek meggondolják magukat ezzel kapcsolatban. márka. Nem akarják többé. Ez menti meg az ismétlődést. Körülbelül 30 millió ember játszik a Grand Theft Auto-val. Tavaly, hogy kerek számot válasszak, körülbelül 10 millióan játszottak az Assassin's Creeddel. Amikor a következő évben kitaláljuk az Assassin's Creed-et, további 10 millió vadonatúj embert érdekelhet az új környezet, az új történelem, vagy az új tengeri csaták és a kalózok miatt. Ez egy változat a játékmenetben még a tavalyihoz képest.

„Hozzon valami frisset, de minőséget is kell hoznia” – folytatta. „Sok ember tudja játszani a játékát. Vannak rajongóink, akik visszatérnek a franchise-hoz, és nagyon hálásak vagyunk nekik, mert úgy gondoljuk, hogy jó játékot adunk nekik, és ők visszaadják nekünk, amikor megveszik. De sokkal többen vannak, akiknek eladhatunk játékokat.

„Szeretem azt gondolni, hogy nem halogatunk mindent” – mondta Detoc. „A késés oka az, ami igazán számít. Sokkal könnyebb megjósolni egy Assassin's Creed megjelenését, mert megértjük, mire van szükség. Sokkal könnyebb megjósolni egy olyan franchise-t, amelyik biztosan többször ismétlődik, mint egy új IP-t.

Az Assassin's Creed Unity csak egy játék az idén ősszel megjelenő sorozatból – mondta Yves Guillemot, a Ubisoft vezérigazgatója ma a befektetőknek.

A pletykák szerint a munkacím jelenleg az Assassin's Creed Comet a korábbi jelentések szerint, és a Unity mellett az utolsó generáción is készül. Állítólag egy Shay nevű templomos csizmájába ülteti a játékosokat.

A Ubisoft még nem erősítette meg a cím nevét, de Guillemot azt mondta, hogy idén ősszel jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra.

Addig is, ha még nem láttad a trailert, nézd meg az alábbi videót!