2014 lenyűgöző év volt a koreai filmipar számára. A grandiózus korabeli tájon játszódó The Admiral: Roaring Currents megragadta a nézők szívét Koreában és külföldön egyaránt.
A film segített felfrissíteni a koreai filmek nemzetközi piacát, felkeltette az érdeklődést a közönség körében, akik általában nem rajonganak a történelmi darabokért.

A The Admiral: Roaring Currents megdöntötte a versenyt, és ebből az évből minden idők legnagyobb bevételt hozó hazai koreai filmjévé vált. Több mint 100 millió dollárral a The Admiral: Roaring Currents demonstrálta Korea megújult potenciálját a globális filmiparban.

A veterán színész, Choi Min Sik zseniálisan vezette a körmönfont film szereplőit. A The Admiral: Roaring Currents sok drámával és a forgatókönyvvel, amely szilárdan a koreai történelemben gyökerezik, kitűnik a többi korabeli filmtől.2015-ös előrejelzés: Az örökösök sztárja a filmen

A nagy koreai drámasztárok, köztük az Örökösök főszereplője, 2015 legjobban várt filmjei közül kerültek ki a televízió képernyőjéről.

A Park Shin Hye a 2014-es év végét a karácsony estéjén bemutatott The Royal Tailor (The Royal Tailor) zárja, amely egy Joseon-kori film, Han Suk Kyu (The Berlin File) és Go Soo (Way Back Home) főszereplésével.

A Royal Tailor közvetlenül Kim Woo Bin The Technician (bűnügyi tervező) című filmjével mérkőzik meg. Kim Woo Bin a főszerepet Ji Hyuk, egy nagy téttel rendelkező betörő alakítja, aki Jong Bae, egy hírhedt hacker segítségét toborozza. Jong Bae-t Lee Hyun Woo (Titokban, nagyszerűen) alakítja, így A technikus kötelező film a fiatal színészek rajongói számára. A The Technician premierje is 2014. december 24-én volt.

Lee Min Ho Gangnam 1970 (Gangnam Blues) című filmje lesz a színész első nagyjátékfilmje. A szereplőket Kim Jong Dae-ként alakítja, aki egy nehéz gyerekkorból becsületes életet él át. Fiatalkori barátja, Baek Yong Ki (Kim Rae Won) nem olyan szerencsés, és beleesik a szervezett bűnözés életébe. A Gangnam 1970 2015. január 21-én kerül képernyőre Koreában.