Dupla pontszám a „Gu Family Book”-ért. Az emberré válni vágyó, félig mitikus lényről szóló dráma a maga idősávjában folyamatosan a legjobb értékelést kapta, és a zenei listákon is sikert aratott. A romantikus OST minden kiegészítése kereskedelmi siker volt.

A The One legújabb szerzeménye, a „Best Wishes to You” az online zenei toplisták élére ugrott, mielőtt még a drámán is játszották volna. A balladát a One Two egykori tagja, Oh Chang Hoon és Park Sung Ho írta. A duó a legutóbbi „That Winter, The Wind Blows” című dráma OST-jában is közreműködött.

A „Best Wishes To You” kísérteties szerelmi témát kínál Choi Kang Chi és Dam Yeo Wol, a dráma két főszereplőjének történetéhez. Tragédiára ítélt szerelem. Mielőtt Dam Yeo Wol, akit Suzy alakított, találkozott Choi Kang Chi-vel, akit Lee Seung Gi alakított, figyelmeztették, hogy szerelmük miatt egyikük meghalhat. De lehetetlen volt elfordulni, és az általa jelentett veszély ellenére a lány mellette marad.Nehéz lenne egy történetet az össze nem illő szerelmesekről még tragikusabbnak tűnni, de a „Best Wishes to You” című dal éppen ezt teszi. Bár a dráma bemutatása előtt a slágerlisták élére ért, a dal folyamatosan emelkedett, miután romantikus jelenetek közben játszották.

Az OST minden dalát jól fogadták. Itt van Yisabel popoperaénekesnőtől a My Eden, Lee Sang Gontól a Love Hurts, Lee Yi Youngtól a Love is Blowing, Baek Ji Youngtól, az OST-ok királynőjeként ismert énekestől a Spring Rain. , és egy-egy dal a dráma két sztárjától.

Suzy Bae énekli a 'Don't Forget Me' című dalt, amelyet Kim Sun Min szerzett. Ez adja a témát a karakterének.

Lee Seung Gi énekli a „The Last Word” című dalt, amelyet a Double Side Kick-kel írt és komponált. Ez a Choi Kang Chi témája. Az OST album Lee Seung Gi dalának két változatát fogja tartalmazni. Megjelenik majd az eredeti és a zongorás változat.

Az 'Only You' című zenekari balladát a 4Men, egy háromtagú férfi énekegyüttes készítette.

Az OST pop, ballada, instrumentális és R&B hangzások keveréke. A Loen Entertainment a dalokhoz tartozó összes videoklipet közzétette hivatalos Youtube csatornáján.