Az új tvN-dráma, az „Együnk” hivatalos poszterekkel ugratja rajongóit, amelyeken a főszereplők és a finom ételek szerepelnek.

A dráma képviselői szerint „A hivatalos plakáton a főszereplők olyan ételeket mutatnak be, amelyek személyiségüket és bájukat tükrözik. A főszereplő Lee Soo Kyung remekül viselkedett az ételek rajongójaként, nem félt attól, hogy tönkreteszi a megjelenését kényelmes alakításával, ami kivívta a produkciós csapat csodálatát.

Lee Soo Kyung egy teljes fogásos étkezéssel mutatja meg az ételek iránti szeretetét, Doo Joon kifinomult ínyenc készségeit a díszes evőeszközök teljes készlete mutatja meg, Shim Hyung Tak elfoglalt ügyvéd a jól összepakolt bentoujával, Yoon So Hee pedig egy aranyosat mutat meg. és lányos személyiség az imádnivaló desszertekkel.A dráma egy 33 éves elvált nőről szól, aki igyekszik méltóságteljes lenni mindenben, amit tesz, mígnem elveszíti önuralmát, amikor ízletes ínyenc ételekkel szembesül. Találkozik egy ínyenc séffel, akiről kiderül, hogy a szomszédja, és a történet arról fog szólni, hogy ételen keresztül szerelemre és jó társaságra találhat.

A „Let's Eat” november 28-tól minden csütörtök esténként tizenhat részt vetít a TVN-n.

Ezalatt többet is megtudhat a szereplőkről a dráma előzetesein keresztül.