Chad Kroegerrel való válása után Avril Lavigne határozottan továbblép a szakításból, és elfoglalja magát zenei karrierjével. És bár a dolgok jól néznek ki, egy új jelentés azt állítja, hogy a vele és Ryan Cabrerával kapcsolatos pletykák teljesen hamisak.

A kanadai énekesnő, a Hello Kitty slágergyártója, Avril Lavigne most folytatja válását a Nickelback frontemberével, Chad Kroegerrel, miközben a Nick Carterrel való együttműködéssel van elfoglalva. Az új szám a 'Get Over Me' címet viseli.

A Backstreet Boys egykori tagja, Nick Carter egy interjúban elárulta, hogy egy rövid találkozó után összeállt a „Complicated” slágergyárossal.„Beszéltem Avrillal, hogy közösen dolgozzunk együtt, és összebarátkoztunk – turnén voltunk együtt a Backstreet Boysszal” – mondta a 35 éves énekes az Acesshobiznak egy riportban. Üzleti szabvány . – Benne volt az ötletben, és nagyon tetszett neki. Tetszett neki a dal, amit írtam, és beleszólt a dalba, és nagyon klassz volt.

Avril Lavigne szerepe Nick Carter „Get Over Me” című dalában az énekesnő harmadik, „All American” című szólóalbumának része.

Eközben egy jelentés azt állította, hogy Avril Lavigne barátjával, Ryan Cabrerával randevúzik, nem sokkal azután, hogy bejelentette, hogy elválik Chad Kroegerrel.

A 'True' énekes és a 'Happy Ending' énekesnője állítólag együtt éltek egy tetőben, és randevúzási pletykák váltottak ki belőle, miután lefotózták őket, amint együtt vásárolnak tökfoltokat Beverly Hillsben.

De egy jelentés innen E! Online elárulta, hogy a két zenész csak barátok, és Avril Lavigne otthonában fogadta a haverját, miután szakított Katie Krause barátnőjével.

Ryan Cabrera az állítólagos túlzott bulizása miatt szakított barátnőjével.

Avril Lavigne és Chad Kroeger eközben úgy döntött, hogy elválnak majdnem két évnyi házasság után. Az egykori pár Franciaországban házasodott össze, miután egy évig randevúztak.