A The Fault in Our Stars című film színésze, Ansel Elgort és barátnője, Violetta Komyshan egy kedves párról készültek a Madison Square Gardenben a New York Knicks és a Milwaukee Bucks meccsén.

„Kettejük szeretettel csókolóztak, nyilvánvalóan élvezték az együttlét minden pillanatát” – mondta Daily Mail . – Elgort nehezen tudta visszatartani magát, mert drámai módon reagált minden színdarabra, miközben gyönyörű barátnője nézte.

'Komyshan imádottan nézte a Divergent színész bohóckodásait, amint ugrált és karba vetette, nyilvánvalóan élete idejét élte' - tette hozzá.Ansel Elgort hatalmas Knicks-rajongó, és nyilvánvaló, hogy a lelkesedése átcsap barátnőjére, Violetta Komyshanra.

Valójában a színész egyik legnagyobb álma az volt, hogy szerepeljen a Jumbotronban, ami az év elején teljesült.

A saját Instagramján közzétett egy fotót arról a pillanatról, amikor a Jumbotronon mutatták, ahogyan azt megosztotta Csak Jared . Ansel Elgort ezt írta: „Egész életemben hatalmas Knicks-rajongó voltam. A mai este csodálatos volt. Beteg üléseket adtak nekem, lejátszottak egy klipet a #tfiosból, és még a képernyőre is kiraktak. Az álmok valóra válnak. Még akkor is, ha a Knicks elveszítette, epikus este volt. Én vagyok a legszerencsésebb srác a világon :) #knickstape'

A „felkelő” színész barátnőjéről, Violetta Komyshanról beszélt egy interjúban ő magazin .

Ansel Elgort a Fiorello H. LaGuardia Gimnáziumban ismerkedett meg barátnőjével, aki balerina volt.

„Ha olyan vagy, mint én, és szereted a táncosokat, csak fel kell sétálnod a nyolcadik emeletre, és kaphatsz egyet” – mondta Ansel Elgort.

„Szeretem az erős nőket. Fizikai nők. Apám nagyon sok gyönyörű táncost fényképezett. Anyám táncos volt – mondta. „Imádom, ha egy lány azt mondja: „Nem tudok lógni. órára kell mennem. És elmegyek érte, és teljesen izzadt trikóban, kontyba húzott haja. Ez a legforróbb dolog valaha.