'Angyalszemek' Kang Ha Neul és Nam Ji Hyun elbúcsúzott és sírt.

2-ánndepizód az SBS új hétvégi drámájából, az „Angyalszemek” április 6-ánth, Park Dong Joo (akit Kang Ha Neul alakít) és Yoon Soo Wan (akit Nam Ji Hyun alakít) szomorúan, könnyekkel búcsúzik, és ezt a dráma megörökítette.

Ezen a napon Yoon Soo Wan nem tudott Park Dong Joo édesanyja, Yoo Jung Wha (akit Kim Yeo Jin alakít) haláláról, és szervadományt kapott egy szemből. Ezt megelőzően Yoo Jung Wha autóbalesetet szenvedett, Yoo Jung Wha pedig búcsúszavakat hagyott Park Dong Joo-val, és szervadományozást kért.Park Dong Joo nem tudta felvenni Yoon Soo Wan hívását Yoo Jung Wha temetése miatt, Yoon Soo Wan pedig sok hangüzenetet hagyott Park Dong Joo-nak. Park Dong Joo később ellenőrizte a hangüzeneteket, és beszaladt a kórházba, ahol Yoon Soo Want műtötték.

Park Dong Joo-nak azonban az Egyesült Államokba kellett mennie beteg testvérével, Hye Joo-val. Park Dong Joo végül nem látta, hogy Yoon Soo Wan felébredt a kómából, és elhagyta utolsó szavait.

Park Dong Joo azt mondta: – Azt hiszem, el kell mennem valahova. Sajnálom, hogy egyedül hagytalak. De a legbocsánatkérőbb az, hogy nem leszek melletted, amikor kinyitod a szemed. Ez a legrosszabb, és elsírta magát. Erre Park Dong Joo azt mondta: – De én elmegyek hozzád. Nem felejthetsz el engem. Várjon. Hagyom, hogy a saját szemednek lássa szép arcomat – és megígérte.

Utána Yoon Soo Wan nem tudta elfogadni, hogy Park Dong Joo elment és jelenetet idézett elő. Sőt, Yoon Soo Wan sípot kezdett fújni, amit Park Dong Joo adott, és megmutatta, milyen drasztikusan érzi magát.