'Angel Eyes' Yoon Ye Joo kezdett ideges lenni Kong Hyung Jinre, aki nem tudta betartani fia ígéretét, és elkezdett röhögni a szemét.

11-énthepizód az SBS hétvégi drámájának, az „Angyalszemek” című műsorának május 17-énth, Park Hye Joo (akit Yoon Ye Joo alakít) nem tudta betartani az ígéretét Jin Mo-val (Jung Ji Hoon), és csalódott volt Ki Woon Chan-ban (Kong Hyung Jin alakítja).

Ezen a napon Ki Woon Chan a fia osztályában vett részt, és elment a tűzoltóságra. Ekkor váratlan tűz ütött ki, és nem tudta betartani a Jin Mo-val kötött ígéretét.Utána rengeteg ajándékkal jött haza, de Jin Mo annyira megsérült, hogy nem jött ki a házból és csak sírt.

Park Hye Joo azt mondta: „Hogy nem tudod betartani ezt az ígéretet? Tudod, mennyit csúfolták? Ha nem tudta betartani az ígéretét, először nem kellett volna megtennie.

Ki Woon Chan az ajtónak támaszkodott, és bocsánatot kért: „Jin Mo, apa sajnálja. Sajnálom.' Park Hye Joo azonban azt mondta: 'Minden gyereknek el kell fogadnia a bocsánatkérést azért, amit a felnőttek tesznek?'

Ki Woon Chan azt mondta: – Mit tudsz? és ideges lett, és Park Hye Joo elmondta, ami miatt Jin Mo egész idő alatt megsérült, és sírt. A végén Park Hye Joo sikoltott rá, és elment.

Ki Woon Chan keserűséget mutatott, amikor azt mondta: 'Megyek, és megmentem az embereket, de nem tudom megmenteni a saját gyerekemet.'