A Nielsen Korea július 12-i jelentése szerint az SBS „The Time We Were Not in Love” című műsora az országos nézők 7,1 százalékát regisztrálta. A sorozat ötödik epizódjának nézettsége nem csökkent vagy nőtt, ugyanazt a százalékot tükrözi, mint július 5-én.

Miután felépült a csapásból, amelyet fiatalabb gyakornokának, Kim Sung Jae-nek (INFINITE's L) szenvedett el, Oh Ha Na újabb egynapos kirándulásra indult élete végéig tartó barátjával, Choi Wonnal (Lee Jin Wook) és Lee So Eunnal (Choo Soo Hyun). A kiruccanás egy újabb szerencsétlen fordulatot tükrözett barátságukban, ismét Ha Na lett a harmadik kerék.

A kirándulás Won megpróbálta szórakoztatni Ha Na-t, és eltéríteni volt barátja, Cha Seo Hoo (Yoon Kyun Sang) érkezésétől.Az 'Az idő, amikor nem voltunk szerelmesek' Yoon Kyun Sang első jelentősebb szerepe, Ki Jae Myung kitörése után a Pinokkióban. Az egoista zongoraművész, Seo Hoo megformálása komoly konfliktusokat is beszúrhat a sorozatba, különösen, ha a karakter Ding Li Wei ívét követi a tajvani drámából, az 'Időben veled'.

Az MBC hétvégi sorozata, a „Virágok Királynője” 15,2 százalékos nézettséget ért el, ami 0,3 százalékkal emelkedett a korábbi 15,2-es nézettséghez képest.

Eközben a KBS1 „Jingbirok” program 10,9 százalékos nézettséget ért el.

----------------------------

Az íróról: Adrienne Stanley a KDramastars közreműködő szerkesztője. A KpopStarz, az MTV Iggy, a Viki és a CJ Entertainment KCON blogjának közreműködő írója is. Szenvedélyei közé tartozik a K-pop és az ázsiai dráma szerelme. Amikor nem ír, a Twitteren lóg (@retrogirladdy).