Az American Horror Story: Freak Show sztárja, Ben Woolf (34) elhunyt, miután elütötte egy elhaladó jármű tükre.

Ben Woolf, akit leginkább az „American Horror Story: Freak Show” című filmben játszott Meep szerepéről ismertek, február 23-án hunyt el, képviselője még aznap megerősítette a szomorú hírt a Twitteren.

Alapján NY Daily News , a színész családja mindenkinek megköszönte a támogatást ebben a nehéz időszakban.

Woolf családja a nyilatkozatában azt mondta, hogy meghatotta őket az a hatalmas szeretet és támogatás, amelyet az egész világtól kaptak. A színész családja azt nyilatkozta, hogy 34 éve alatt sok szívet megérintett, emléke bennük és munkásságában élni fog.

Február 19-én, csütörtökön este a Hollywood Boulevardon átkelve Bent fejbe ütötte egy autó oldalsó tükre – közölte a rendőrség. A sofőrt nem vonják felelősségre, mert Woolf 'jaywalk' volt, ami az Egyesült Államokban olyan gyalogosok elleni szabálysértés, akik nem használnak átkelőket, és nem adnak elsőbbséget a járművezetőknek - tette hozzá a rendőrség.

Woolf képviselője a hétvégén azt mondta a DailyNews-nak, hogy állapota kritikus, de stabil. Úgy tűnik azonban, hogy a dolgok rosszabbra fordultak. A Time szerint a Los Angeles-i orvosszakértő szerint a halál okát megerősítő boncolás még mindig folyamatban van.

Bár a szeretett színész elhunyt, nem felejtették el.

Alapján HollywoodLife Február 23-án a „RIP Meep” népszerű volt a Twitteren, amikor a levert rajongók a Twitteren gyászolták a színészt.

Alessandra Torresani, aki Woolffal együtt szerepelt az „American Horror Story”-ban, és más híres rajongók sajnálatát fejezte ki a színész elvesztése miatt.

Woolf két karaktert alakított az „American Horror Story”-ban, és sikerére hivatkozva megújították az ötödik sorozatra. Woolf az első évadban Infantát, a legutóbbi sorozatban, a „Freak Show”-ban pedig Meep-et alakította.

Gondolataink és imáink Ben barátaihoz és családjához fordulnak ebben a nehéz időszakban.