A 'The Americans' sikersorozat 3. évada, mintha csak most kezdődött volna, de már a végéhez közeledik! A ma esti „One Day in the Life of Anton Baklanov” (11. rész) után már csak két epizód lesz adásban a 3. évadban. Először is a jövő heti utolsó előtti epizód, az „I Am Abassid Zadran” (12. epizód) . Aztán a 'The Americans' 3. évad fináléja, '1983. március 8.' (13. rész) április 23-án kerül adásba. Készüljön fel a feszült, drámai és izgalmas utolsó két epizódra! Érdekel néhány spoiler? Olvassa tovább a 12. és 13. rész teljes összefoglalóját!

Mire számíthatnak a rajongók a 'The Americans' jövő heti vadonatúj epizódjában? Figyelmeztetés: spoilerek előttünk!

Az „I Am Abassid Zadran” (12. rész) ott folytatódik, ahol a ma esti epizód abbamarad. Április 15-én, 22:00-kor kerül adásba az FX-en, az utolsó előtti 3. évad epizódja tele lesz feszültséggel.A hivatalos TV Guide szinopszis szerint az „I Am Abassin Zadran” című filmben azt fogjuk látni, hogy „Marthának meglepetés vendége van”.

Később „Philip és Elizabeth találkozik egy fenyegető mudzsahed parancsnokkal” – magyarázza a szinopszis.

Végül a TV Guide szinopszisból kiderül, hogy a 12. részben „Paige fellép”.

Bár a 12. epizód szinopszisa nem nyújt túl sok részletet, minden bizonnyal képet ad arról, hogy mire számíthatunk.

Az április 15-i utolsó előtti epizódot követően április 23-án jön a 3. évad fináléja.Az 1983. március 8. Az amerikaiak 3. évadának 13. epizódja érzelmi hullámvasút lesz.

A TV Guide szerint 'A 3. évad fináléjában Stan Nina megmentésére irányuló terve beláthatatlan következményekkel jár.'Ezenkívül „Elizabeth és Paige kirándulni mennek” – írja le a szinopszis.

Végül „Philip valószínűtlen szövetségesre talál egy érzelmileg feltöltött küldetés után” – zárul a spoilerre utaló szinopszis.

Már izgatottan várod a „The Americans” 3. évad utolsó két epizódját? Ossza meg velünk, mit gondol a szinopszisokról és spoilerekről az alábbi megjegyzések részben.

Ne felejts el ráhangolódni az FX-re április 15-én, szerdán 22:00-kor, hogy megnézhesd a „The Americans” 3. évad következő vadonatúj epizódját!