Ahn Hyo Seop elbűvölő és a szomszéd fiú aurája mögött egy pofátlan testfelépítés rejlik, amitől rajongói biztosan elájulnak.

A 26 éves kanadai játékos felfedte edzésprogramját, amely egy furcsa trükköt és egy K-dráma erejéig lefogyott masszív fogyást tartalmaz.

Sokan felismernék ezt a dél-koreai szívtiprót a K-drámából, a „Dr. Romantic 2, ahol a fiatal, képzett sebész, Seo Woo Jin szerepét játszotta Lee Sung Kyung és Han Seok Kyu mellett.Dr. Romantikus 2(Fotó: Lee Sung Kyung hivatalos Instagram)

Jelenleg a 'Vörös ég szerelmesei' című, újonnan kiadott történelmi fantasy drámában játszik főszerepet, amelyben a vak asztrológus, Ha Ram karakterét alakítja Kim Yoo Jung mellett.

(Fotó: SBS)

Figyelemreméltó sorozata közepette azonban az 'Abyss' sztárja nemrégiben felfedte egy meglepő szokását az edzés megkezdése előtt.

OLVASS TOVÁBB:„A vörös ég szerelmesei” 3. rész: Kim Yoo Jung bemutatkozik Ahn Hyo Seopnak + továbbra is a vezető hétfő és kedd sorozat

Ahn Hyo Seop edzés 2021

Ahn Hyo Seop(Fotó: Starhaus Entertainment hivatalos Instagram)

A színész nemrégiben az SBS My Little Old Boy című műsorában osztotta meg edzési szokásait, köztük egyedülálló gyakorlatát.

A műsorban elmondta a műsorvezetőnek, hogy edzés előtt zuhanyozott.

„Különleges zuhanyozási szokásom van, hogy edzés előtt lezuhanyozok. Szeretném élvezni magát az edzést” – magyarázta.

Azonban, ahogy az interjú folytatódik, Ahn Hyo Seop megosztotta, hogy kihagyja a zuhanyozást, ha egyszer végzett a rutinjával, és hozzátette: „Lefekvés előtt mosok, de csak átöltözöm új ruhába, és ennyi. Végül is ez az én izzadságom” – zavarta Seo Jang Hoon műsorvezetőt, aki azt mondta: „Nem értem ezt a logikát. '

Végül megosztotta ezt senkit sem zavarna, mivel egyedül él.

Valójában a „Top Management” sztárja 17 éves kora óta egyedül él Dél-Koreában.

Ahn Hyo Seop intenzív fogyással találkozik a K-dráma '30 de 17' című filmjében

Ahn Hyo Seop(Fotó : News 1 Korea)

Egy másik Ahn Hyo Seop dráma, amely hírnevét tette fel a térképre, a '30 de 17' című rom-com sorozat Shin Hae Sunnal.

Egy korábbi interjújában egyszer elárulta, hogy a 2018-as SBS-drámában való szereplés miatt még próbálkozás nélkül is extrém súlyvesztéssel találkozott.

A dráma megköveteli tőle, hogy gyakorolja az evezést, mivel karaktere, Yoo Chan sportoló.

Sőt, a 26 éves híresség megosztotta, hogy a forgatás előtt két hónapos edzésen vett részt.

„Örülök, hogy az edzés kifizetődőnek tűnt (fizikailag), de az biztos, hogy nem volt könnyű” – emlékezett vissza.

A forgatás ideje alatt Ahn Hyo Seop csaknem 9 kilogrammot fogyott annak ellenére, hogy felgyorsult, és kétszer annyit evett, mint általában.

A színész azt is hozzátette, hogy az erős páratartalom az egyik tényező, ami miatt le kellett dobnia a súlyát.

Továbbá azt is megosztotta, hogy igazi sportolónak akart kinézni, hogy igazságot adjon szerepének; sajnos a teste nem fog együttműködni.

Ehelyett annyit evett, hogy rosszul érezte magát, és hozzátette: 'A derekam 26 hüvelyk volt, és majdnem 8-9 kilogrammot fogytam.'

A rajongók most Ahn Hyo Seop Instagramján láthatják a színész feltűnő fizikumát, és bepillantást nyerhetnek aktuális sorozatába.

HA ELMARADTA: Ahn Hyo Seop lenyűgöző látványt sugároz Elle Koreában a „Lovers of the Red Sky” megjelenése előtt

A cikk tulajdonosa a KDramastars
Írta: Geca Wills