Ahn Bo Hyun a „Yumi's Cells” és a Netflix „My Name” című K-drámájával hívja fel magára a közvélemény figyelmét.

A 33 éves dél-koreai szívtipró egy csomó figyelemre méltó sorozat főszereplése után végre a megérdemelt reflektorfénybe kerül.

Mielőtt a Hallyu feltörekvő vezető emberei közé került volna, a 6'1 megdöbbentő először a 2014-es „Aranykereszt” című romantikus thrillerben jelent meg Ha Da Gammal, Kim Kang Woo-val és a „The Penthouse” sztárjával, Uhm Ki Joonnal.Ezután kis szerepek következtek a „My Secret Hotel”, „A legkedvesebb hölgy” és a „Nap leszármazottai” című filmekben; hírneve azonban az 'Itaewon Class'-ban betöltött gonosz szerepe, ahol egy chaebol fia, Jang Geun Won szerepét vállalta.

Lenyűgöző színészi képességei mellett a „Kairos” sztárja fantasztikus alkattal rendelkezik. Ez az oka annak is, hogy gyakran szerepel akciódús sorozatokban.

OLVASS TOVÁBB: Ahn Bo Hyun nettó értéke 2021: Mennyire gazdag a „My Name” sztár?

Ahn Bo Hyun edzési rutin: Tudtad, hogy a „Yumi's Cells” sztár aranyérmet nyert bokszban

Ahn Bo Hyun(Fotó: Ahn Bo Hyun Instagram)

A feltörekvő sztár a színészet mellett a fitnesz és az egészség iránt is szenvedélyes.Ez az első szerelmében, a bokszban gyökerezik.

A beszámolók szerint a Busani Sportközépiskola öregdiákja, ahol korábban csatlakozott amatőr ökölvívó versenyekhez. Ennek köszönhetően az egyik versenyen sikerült aranyérmet szereznie.

Az „Egyedül élek” egyik epizódjában 2020 áprilisában bepillantást mutatott mindennapi életébe és abba, hogyan tölti leállásait.

Ha nem a forgatáson, sok időt tölt az edzőteremben. Ahn Bo Hyun edzésprogramja magában foglalja a sparring és a box gyakorlatokat.

Az említett sportágban szerzett tudása ellenére meg sem fordult a fejében, hogy magasabb szintre lépjen és profivá váljon, mivel ez egy kihívásokkal teli tevékenység volt.

A „Dokgo Rewind” sztárja a bokszban szerzett felejthetetlen élményeit is megosztotta.

Ahn Bo Hyun korai színészi évei alatt a színészeten kívül több munkában is dolgozott. Építkezéseken és benzinesként dolgozik, hogy megéljen, és egyben rendbe hozza az egyik bokszmeccsén megsérült fogait.

Ahn Bo Hyun Flexeli edzésprogramját az Instagramon

Ahn Bo Hyun(Fotó: Ahn Bo Hyun Instagram)

Egyik interjújában a színész elmesélte, hogy miért olyan szenvedélyes a fitnesz iránt, és miért tölt rendszeresen időt az edzőteremben.

Kifejtette, hogy testalkata gyorsan hízik; ezért szükséges, hogy megőrizze vizuálisan lenyűgöző testalkatát.

Érdekes módon Ahn Bo Hyun gyakran fitogtatja tökéletesen cizellált hasizmát a közösségi médiában, ájult testével ugratva a rajongókat.

Az egyik posztban erőnléti edzője egy cameo-t is készített a gyakorlatok elvégzése közben.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Egy bejegyzés, amelyet 안보현 (@bohyunahn) osztott meg

Ahn Bo Hyun Instagram-felirata fölött azt mondja, hogy az edzés az ő formája a testének ápolásának.

„Keményen dolgoztam, hogy ne veszítsem el a motivációm. Köszönöm!' szól a felirat.

HA ELMARADTA: Ahn Bo Hyun megosztja gondolatait a párás romantikus jelenetéről Han So Hee-vel a Netflix My Name című műsorában

A cikk tulajdonosa a KDramastars

Írta: Geca Wills