Hong Ji Ah (Jang Na Ra) kezdi jól érezni magát az Oh In Bum-mal (Jung Yong Hwa). Egyszerű, de kedves gesztusai ragályos mosolyra késztették a lányt.

Oh In Bum továbbra is jó médium

Legutóbbi küldetésükben Hong Ji Ah már azt mondta Oh In Bumnak, hogy ne avatkozzon bele ügyfeleik családi ügyeibe. Feladatuk, hogy segítsenek nekik elküldeni szeretteik nyugtalan lelkét, se többet, se kevesebbet.

„Add el a kísértetházadat” 8. rész: Jung Yong Hwa édes gesztusai megmosolyogtatják Jang Na Ra-t(Fotó: KBS hivatalos Instagram)
„Add el a kísértetházadat” 8. rész: Jung Yong Hwa édes gesztusai megmosolyogtatják Jang Na Ra-t

De mivel jó ember, Oh In Bum mégis tájékoztatta új ügyfelük anyját a gyermekéről.Az anya megkérdezte tőlük, hogy láthatja-e még utoljára a lányát, de Hong Ji Ah először nem akarta megengedni, de végül teljesítette a gyermek édesanyja szívességét.

Miután az anyának volt egy rövid találkozása gyermekével, kiderült, hogy Eun Byeolt nem ütötte el egy autó; ehelyett a lánya bevallotta, hogy leesett arról a kerítésről, amelyet édesanyja épített a faluban.

A helyzetük láttán Oh In Bum aggódott, de egyben örült is, mert a gyermek az anyjával töltött rövid idő után nyugodtan távozhatott.

Az ördögűző hölgy vigaszt kezdett érezni Oh In Bum felé irányuló édes és elgondolkodtató gesztusaiban

Oh In Bum és Hong Ji Ah együtt mentek ebédelni, és a fickó médium érdekesebb és aranyosabb személyiségeit találta az ördögűző hölgynek.

Miután elfogyasztották az étkezést, úgy döntöttek, elmennek sétálni. Hong Ji Ah ezután üldözte Oh In Bum-ot, hogy felmondjon a médiában, mivel a szerződése hamarosan lejár.

Ám Oh In Bum habozott, és bevallotta, hogy élvezi a munkáját, és úgy tűnik, hogy pszichésnek lenni tökéletes munka a számára. Megosztotta azzal, hogy szeret másoknak segíteni abban a munkában, amilyen munkája van.

Hong Ji Ah-t viszont lenyűgözte Oh In Bum kedves személyisége, sőt csodálatát fejezte ki munkája iránti elkötelezettsége miatt.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

A KBS Drama (@kbsdrama) által megosztott bejegyzés

Másnap Hong Ji Ah személyes küldetésre készült, amikor Oh In Bum meglátogatta őt az irodában macaroonokkal és kávéval a hölgynek.A pszichéje azt mondta, hogy gondol rá, miközben sorakozik az ételekért; ezért vette meg, hogy a lány élvezze az elfogyasztását. Ettől az egyszerű gondolattól Hong Ji Ah szíve megremegett, és még mosolyra is késztette.

Ha hiányoltál: „Add el a kísértetházadat” 6. rész: Jung Yong Hwa aggodalmát fejezi ki Jang Na Ra-ért

Hong Ji Ah Kiderült, Oh In Bum's Secret

Továbbra is kutatta Oh Sung Sik (Kim Dae Gon) után, és még azt is meglátogatta, ahol korábban élt. Hong Ji Ah megdöbbent, amikor egy idős nőt látott fekvő helyzetben, és betegnek látszott. Azonnal bekísérte a kórházba. Az orvos úgy gondolta, hogy ő a beteg gyámja.

Néhány pillanattal később az idős hölgy sietett kimenni a kórházból, de az orvos megpróbálta megállítani, hogy pihenjen. Azt is elmondta, hogy az idős hölgy súlyos rákban szenved. De az idős hölgy elhatározta, hogy hazamegy, Hong Ji Ah felajánlotta, hogy hazaviszi.

Amikor az ördögűző hölgy távozni készült, a hölgy, akinek segített, felajánlotta neki, hogy indulás előtt vacsorázik. Közös étkezés közben Hong Ji Ah rájött, hogy a hölgy, akivel beszélgetett, Oh In Bum nagymamája volt. Rájött, hogy ő Oh Sung Sik rég nem látott unokaöccse. Hong Ji ah azonnal az irodájába indult, és ott találta Oh In Bum-ot.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

A KBS Drama (@kbsdrama) által megosztott bejegyzés

Mindketten szembesülni kezdtek egymással a múltjukkal kapcsolatban, és úgy tűnik, egy nagy probléma hamarosan bekövetkezik. Ez lesz a vége Hong Ji Ah (Jang Na Ra) és Oh In Bum (Jung Yong Hwa) partnerségének?

Olvassa el még:„Add el a kísértetházadat” 7. rész: Jang Na Ra és Jung Yong Hwa bajba került legutóbbi küldetésük során

Megnézted az „Eladd a kísértetházadat” legújabb epizódját? Mit tud mondani róla? Ne felejtsd el megosztani velünk gondolataidat kommentben!

További K-Drama, K-Movie és hírességek híreiért és frissítéseiért tartsa nyitva lapjait itt, a Kiltandkeeley-n.

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Írta: Shai Collins.