Vitorlázik az új hajónk? Jung Yong Hwa meglepődött, amikor Jang Na Ra felkérte őt a nap közepén!

Jang Na Ra és Jung Yong Hwa(Fotó: KBS hivatalos Instagram)

Hong Ji Ah és Oh In Bum újra egyesült

Oh In Bum (Jung Yong Hwa) elbűvölte Hong Ji Ah (Jang Na Ra) szépségét, amikor követte őt a színházba. Elegánsnak és nőiesnek tűnő, teljesen fehér jelmezt viselt.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

A KBS Drama (@kbsdrama) által megosztott bejegyzésLátta őt a színpadon állni. Ez annak az ördögűzésnek az utóhatása volt, amelyet a nyugtalan szellemtől végzett, aki történetesen majdnem 12 évig színpadi színésznő volt.

Váratlan találkozásuk után Oh In Bum és Hong Ji Ah végre kibékült.

Oh In Bum megmentette Hong Ji Ah-t a gyilkostól

Bae Soo Jung (Ji Woo) ismét elment a Daebak Realty irodájába, és segítséget kért az ördögűző hölgytől. El akarta kapni a gyilkost, akit bizonyíték hiányában nem sikerült börtönbe zárni, amikor legutóbb feljelentették a rendőrségen.

Heo Ji Chul (Kang Hong Suk) nem akarta megvalósítani a tervet, mert veszélyes lenne elcsábítani egy gyilkost. De miután védte barátnőjét, Ji Chul úgy döntött, hogy segít Hong Ji Ah-nak a műtét során.

Különféle kamerákat szereltek fel Bae Soo Jung lakásába, hogy rögzítsék tervüket, és megmutassák a rendőrségnek, mint erős bizonyítékot a gyilkosról, Ma Kwang Tae-ről (Park Sung Il).Joo Hwa Jung (Kang Mal Geum) és Oh In Bum azt a feladatot kapta, hogy figyeljék az összes CCTV-t.

Miután Ma Kwang Tae behatolt Bae Soo Jung szobájába, Hong Ji Ah végül megtámadta. De gyorsan előkapta a kését, és belevágott Hong Ji Ah karjába.

A történtek után Oh In Bum odarohant hozzá, és segített neki elkapni a tettest. Ma Kwang Tae-t elütötte egy teherautó menekülés közben, ő a helyszínen meghalt, és nyugtalan lelke háborgatni kezdte Hong Ji Ah-t. De végül elkapta a lelkét Oh In Bum segítségével.

Bae Soo Jung most már békében élhet, és úgy döntött, elhagyja lakását, és új életet kezd a várostól távol. Megköszönte Hong Ji Ah-nak, hogy segített neki.

AKÁR EZ IS TETSZHET: A „Sell Your Haunted House” sztárja, Jung Yong Hwa, hogy egyéni rajongói találkozót tartsanak június 20-án

Hong Ji Ah Meglepte Oh In Bum Asking Him Out

Másnap Hong Ji Ah elment az Oh In Bumhoz, és megkérte, hogy készüljön fel, mert megajándékozza egy étkezéssel. Mivel izgatott volt, Oh In Bum fekete-fehér öltönyt viselt, és arra gondolt, hogy randevúzni fognak. Amikor már kifelé tartottak, Hong Ji Ah bevallotta, hogy az a nyugtalan lélek, aki korábban a dohaki építkezés elnöke előtt megszállta Oh In Bum-ot, az a nagybátyja, aki bosszút áll.

Ebéd helyett végül megtervezték a következő lépésüket, hogy mit tehetnének Do Hak Sung (Ahn Kil Kang) elkapása érdekében.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

A KBS Drama (@kbsdrama) által megosztott bejegyzés

HA HIÁNYOLTÁL: „Add el a kísértetházadat” 9. rész: Ahn Kil Kang elveszíti szerencséjét a dohaki építkezés megmentésében

Te is nézed a „Sell Your Haunted House” című filmet? Milyen a dráma eddig? Ne felejtsd el megosztani velünk gondolataidat kommentben!

További K-Drama, K-Movie és hírességek híreiért és frissítéseiért tartsa nyitva lapjait itt, a Kiltandkeeley-n.

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Írta: Shai Collins.