Véglegesítették Choi Dong-hun új filmjének végső szereplőit. A filmben szereplő színészek Ryu Jun-yeol, Kim Tae-ri, Kim Woo-bin, Jo Woo-jin, Lee Ha-ni és Kim Ui-sung. Tegnap hozzáadták Yeom Jung-ah-t, így teljes lett a felállás.

Yeom Jung-ah nemrégiben úgy döntött, hogy megjelenik Choi Dong-hoon új projektjében, amelynek forgatása februárban kezdődik. A rendezővel való kapcsolata a „Bűnözés rekonstrukciója” és a „Jeonuchi” című filmekben nyúlik vissza.

Yeom Jung-ah ügynöksége, az Artist Company január 8-án azt mondta a Sports Chosunban, hogy 'Yeo Jung-ah megerősítette részvételét Choi Dong-hoon következő filmjében.'Choi Dong-hoon új alkotása egy sci-fi krimi, amely a Dél-Koreában élő idegenek történetét dolgozza fel. Korábban Choi Dong-hoon az egyik hongkongi akciófilm remake-jére készült, de abbahagyta, mivel Kim Woo-binnél orrgaratrákot diagnosztizáltak. Ahelyett, hogy folytatta volna az említett projektet, úgy döntött, készít egy újat, és belevág a tudományos-fantasztikus irodalom műfajába.

Choi Dong-hoon készülő filmjének bemutatója során, amelyet februárban kezdenek forgatni, Yeom Jung-ah és Kim Woo-bin fogták a rendező kezét. Az emberek a 'Bosszúállók' koreai változatának nevezik a szereplőket.

A film sztárjainak bemutatása után nagy elvárások születtek. A CJ ENM a filmet is befekteti és forgalmazza. Azt is pletykálják, hogy a filmet részekre osztják majd. Az első részt ez év végén, a másikat 2021-ben mutatják be.

Maradjon velünk a további frissítésekért!