Közelgő történelmi dráma titkos királyi felügyelő kiadta a sorozat első állóképét Kim Myung Soo-val, és a színész teljesen elképesztően néz ki a hagyományos koreai öltözékben!

L of INFINITE, vagy Kim Myung Soo, minden készen áll, hogy feltűnjön a közelgő történelmi drámában titkos királyi felügyelő Kwon Nara mellett.

Az ázsiai Wiki szerint titkos királyi felügyelő a Joseon-korszak vége felé játszódik, ahol Sung Yi-Gyeom (Kim Myung Soo) első helyezést ért el az államvizsgán. Jelenleg a Hongmungwanban dolgozik (igazgatási és kutatási osztály). Nincs célja vagy ambíciója az életével kapcsolatban. Egy napon Sung Yi-Gyeom-t szerencsejátékon kapják.



Büntetésül titkos királyi felügyelőnek osztják ki. Feladata a köztisztviselők jogellenes cselekményeinek és korrupciójának felszámolása. Új munkáját Hong Da-In (Kwon Nara) és Park Chun-Sam (Lee Yi-Kyung) társaságában látja el. Hong Da-In női felügyelő, és Sung Yi-Gyeommal oldja meg az eseteket. Park Chun-Sam Sung Yi-Gyeom szolgája.

Park Chun-Sam beszédes, ragaszkodó és könnyes. Eközben Sung Yi-Beom (Lee Tae-Hwan) Sung Yi-Gyeom öccse. Apja nemes, de anyja rabszolga. Édesanyja alacsony társadalmi státusza miatt apja nem fogadja el igazi fiának, bizonyos lehetőségektől el van zárva. Ellenzi idősebb mostohatestvérét, Sung Yi-Gyeom-ot.

A KBS2 által kiadott állóképek Kim Myung Soo karakterének kettősségét fejezik ki, ahol egyrészt komoly megjelenést, másrészt komikus arckifejezést kölcsönöz neki, és folyamatosan váltogat a kettő között. A KBS2 korábban kiadta Kim Myung Soo női főszereplője, a Kwon Nara című dráma állóképét, amely gyönyörű, de éles gisaengként mutatja be.

Görgess lejjebb és nézd meg az állóképeket itt!

egy(Fotó: Naver) (Fotó: Naver)

Kim Myung Soo (született: 1992. március 13.), szakmai nevén L, dél-koreai énekes és színész. 2010-ben az INFINITE fiúbanda, 2014-ben pedig az Infinite F alcsoport énekeseként debütált. 2019 augusztusában elhagyta a Woollim Entertainmentet, de továbbra is a csapat tagja.

2010 júniusában L hivatalosan is debütált az INFINITE fiúegyüttes énekeseként és vizualistaként. 2011-ben debütált a japán drámában Jiu Keishicho Tokushuhan Sousagakari , amelyet júliusban sugárzott a TV Asahi. 2012-ben szerepet kapott a tvN romantikus vígjátéksorozatában Virágzenekar mint egy rockegyüttes gitárosa. Szerepet kapott az MBC sitcomjában is Mi az üzlet, anya? .

2013. május 15-én L kiadott egy fotóesszé-könyvet címmel L's Bravo Viewtiful , amelyen a 93 napos utazás során készített fényképek láthatók. A könyv bestseller volt, és az 1. helyet érte el az online könyvesboltok, például a YES24 és a Kyobo előrendelései között.

2016-ban L szerepet kapott a koreai-kínai webdrámában Az én Macskaemberem . A különleges drámában is szerepelt Szakításunk utáni napon , első főszerepe.

2017-ben L szerepelt az MBC történelmi drámájában A császár: a maszk tulajdonosa . A királyt képviselő közember alakítása kivívta a nézők tetszését, és az MBC Dramanet júniusban a hónap színészének választotta.

2018-ban L szerepelt a Ms. Hammurabi című jogi drámában, amely egy bírót alakít. A sorozatban nyújtott teljesítményét pozitív fogadtatásban részesítették, így egyre nagyobb elismerést kapott. 2019-ben L szerepelt az Angel's Last Mission: Love című fantasy romantikus drámában. 2019 augusztusában L elhagyta a Woollim Entertainmentet.

2020-ban L szerepel a Miau, a titkos fiú című romantikus fantasy drámában, aki férfivá változik.

A rajongók izgatottak, hogy Kim Myung Soo-t új szerepben láthatják ebben a közelgő drámában, és alig várják, hogy hamarosan adásba kerüljön a sorozat!

További K-Drama és hírességek híreiért tartsa nyitva lapjait itt, a KDramastars oldalon.

A KDramastars tulajdona

Írta: Ishani Sarkar