A 'The Forbidden Marriage' 4. epizódjában, ahogy napról napra közelebb kerülnek egymáshoz, Lee Heon és Ye So Rang is elkezdett kölcsönös érzelmeket táplálni egymás iránt.

„A tiltott házasság” 4. rész: Így a csengő megolvadja a jeget Lee Heon szíve körül

A hosszú évek közötti különbség nem akadályozta meg Lee Shin Won (Kim Woo Seok) szívét abban, hogy So Rang (Park Ju Hyun) mellett dobogjon, sajnos figyelme és vonzalma máris Lee Heon királyra (Kim Young Dae) terelődött, és rájön. ez is.

(Fotó: MBC Entertainment)

Megolvasztja a jeget Lee Heon szíve körül, és bátran kijelenthető, hogy közel áll a nép házassági tilalmának feloldásához – és azzal feszegeti a napirendjét, hogy képes regényeket ad a királynak. Megkéri, hogy ne erőltesse, mert nem érdekli őket, de aztán megfordulnak az asztalok, ő pedig belefekszik a történetekbe, és egész éjjel marad, hogy befejezze az olvasást.OLVASSA MÉG: A „Tiltott házasság” 3. rész: Kim Young Dae és Kim Woo Seok érezni kezdenek Park Ju Hyunnal

(Fotó: MBC hivatalos Instagram)

Eközben Shin Won is kíváncsivá válik, és csatlakozik hozzá a regények olvasásához, So Rang pedig nyugodtan alszik. Másnap visszajelzést kér Lee Heontól, szeretné tudni, hogy most készen áll-e arra, hogy felesége legyen. De a lány meglepetésére közelebb húzza magához azzal a figyelmeztetéssel, hogy soha többé ne ugratja így.

A kísérők azt akarják, hogy Ön Csengessen Lee Heon király felesége

Amikor a románc virágozni kezd Lee Heon és So Rang között, kísérői egyesítik erőiket, hogy őt a király feleségévé tegyék. Megpróbálják beszervezni Shin Wont, de nem sikerül. Ez azonban nem akadályozza meg őket abban, hogy felállítsák So Rangot, hogy elküldjék a királyhoz.

(Fotó: MBC Entertainment)

Lee Heon álla leesik, amikor meglátja So Rangot egy gyönyörű hanbokba öltözve. Eközben Shin Won elhessegeti, és mindenkit megdöbbentett a gesztusa. Eltekintve Shin Won rejtett érzelmeitől So Rang iránt, Lee Heon mellett lenni veszélyes, mivel a koronahercegnő gyilkosai még mindig szabadlábon vannak. Az is rosszabb, hogy So csengetett, mert mostohaanyja, Lady Seo (Park Sun Young) a lánya királynői szerepét tűzte ki célul.

Lee Shin Won mentései így a haláltól csengtek

Lady Seo-nak viszonya van Jo miniszterrel beteg férje mögött. Lányának, Hyun Hee-nek akarja a királyt, aki éppoly vad, mint az anyja. Anya-lánya tandem még bérgyilkosokat is küld So Rang után, amikor meghallják, hogy még él, Shin Wonnak köszönhetően túlélte a halált.

(Fotó: MBC hivatalos Instagram)

Lady Seo nem állt meg, és újabb bosszút tervezett So Rang ellen. Mindeközben Shin Won továbbra is törődik So Ranggal, miközben maga mellett tartja őt, hogy biztosítsa őt a veszélytől.

(Fotó: MBC Entertainment)
„A tiltott házasság” 4. rész: Park Ju Hyun elkezdi felismerni Kim Young Dae iránti érzelmeit

HA HIÁNYOLTÁL: „Summer Strike” 9. rész: Seolhyun és Im Siwan kitalálják a távolsági romantikát

Mit tud mondani a 'The Forbidden Marriage' 4. epizódról? Oszd meg véleményedet/válaszodat kommentben!

További K-Drama, K-Movie és hírességek híreiért és frissítéseiért tartsa nyitva lapjait itt, a Kdramastars oldalon.