Pyo Ye Jin egy új K-drámában, a 'Fiatalok, mássz meg a korláton' címmel jelenik meg.

A 29 éves színésznő a Taxi Driver című SBS-sorozatának sikerét követően elfogadta az ajánlatot, hogy a készülő történelmi romantikus dráma egyik szereplője legyen.

Pyo Ye Jin csatlakozik Park Hyung Shikhez és Jeon So Nee-hez a K-Drama „Youth, Climb the Barrier” című filmjében

Érdekes módon csatlakozik Park Hyung Shikhez és Jeon So Nee-hez, akik még mindig tárgyalnak arról, hogy a főszereplők legyenek.Emlékeztetőül: Jeon So Nee Management SOOP ügynöksége tavaly júniusban megosztotta, hogy a „When My Love Blooms” színésznő megkapta az ajánlatot, és „jelenleg a részletek véglegesítésén dolgozik”.

Ugyanez vonatkozik a 'Suits' sztárjára is, akit márciusban férfi főszereplőnek udvaroltak.

Ha mindketten elfogadják az ajánlatot, a 30 éves színésznő Min Jae Yi szerepét veszi át, aki a második államtanácsos fiát veszi feleségül.

Eközben Park Hyung Shik Lee Hwan herceg szerepét játssza, aki egy titokzatos átoktól szenved.

Bár a szereplők végleges felállását még nem hozták nyilvánosságra, a hamarosan megjelenő „Youth, Climb the Barrier” K-drámát a „100 nap hercegem” rendezője, Lee Jong Jae fogja irányítani.

Ezenkívül a drámát a veterán forgatókönyvíró, Jung Hyun Jung írja majd, akinek híres művei közé tartozik a „Romance Is a Bonus Book”, „Discovery of Love” és a „Lovestruck in the City”.

A hamarosan megjelenő tvN-sorozat Pyo Ye Jin következő projektje a nagy sikerű K-dráma „Taxi Driver” után, amely szintén a második évadban tér vissza.

Az SBS-drámában a 29 éves színésznő a Rainbow Taxi csapatának rezidens hackerét, Ahn Go Eunt alakította, aki a titkos, éber bűnügyi harcos, Kim Do Ki mellett dolgozik, akit Lee Je Hoon alakít.

Most, hogy a 'Taxi Driver 2' megerősítést nyert, több rajongó reménykedik abban, hogy az eredeti karakterek, köztük Pyo Ye Jin szerepe is megismétlődik.

Emlékeztetni kell arra, hogy az 1. évad fináléja nagy zökkenőmentességgel ért véget, miután az Esom által alakított Kang Ha Na ügyészt a csapat új tagjaként bemutatták.

HA HIÁNYOLTÁL: Pyo Ye Jin feltárja valódi érzéseit, miután szerepelt a sláger K-Dráma „Taxi Driver” című filmjében

Tudjon meg többet Pyo Ye Jinről, azon kívül, hogy „taxisofőr” színésznő

Pyo Ye Jin(Fotó: Pyo Ye Jin Instagram)

Tagadhatatlan, hogy a képzett hacker, Ahn Go Eun szerepe az egyik áttörést jelentő teljesítménye, amióta 2014-ben debütált a Miss Granny című zenés filmben.

Tudtad, hogy korábbi munkája messze nem színésznő?Mielőtt a showbizniszbe lépett volna, Pyo Ye Jin a Korean Air légiutas-kísérője volt.

Legutóbbi fellépésén az MBC varietéjában, az „I Live Alone” című műsorban, felidézte légiutas-kísérői tapasztalatait.

Elárulta, hogy bár a munkája időnként szórakoztató lehet, még mindig vannak olyan pillanatok, amikor úgy érezte, „megfulladt”, és évekig nem látta magát légiutas-kísérőként dolgozni.

„Miután végiggondoltam, miben tudnék jól teljesíteni, színésznő akartam lenni” – tette hozzá.

OLVASS TOVÁBB: A taxisofőr sztárja, Lee Je Hoon feltárja gondolatait arról, hogy Pyo Ye Jin váltja fel áprilisi Naeunt

A cikk tulajdonosa a KDramastars.

Írta: Geca Wills