A forgatókönyv felolvasása folyamatban van az MBC közelgő szerdától csütörtökig tartó drámájához, a 'She Was Pretty'-hez, más néven a 'She Was Beautiful'.

A TV Report című koreai sajtó szerint a színészek jól kijönnek egymással, és a hangulat a forgatáson jónak tűnik. A Super Junior Choi Si Wonja olyan játékos volt a forgatáson az augusztus 10-i forgatókönyv-olvasás során, hogy megnevettette az embereket. De komolyra fordult, amikor elolvasta a karakterének, Kim Shin Hyuk divatszerkesztőnek írt sorokat.

'Bár ez az első alkalom, hogy találkozom a színészekkel, jól éreztem magam, amikor tudtam, hogy úgy kommunikálhatunk, mintha régóta ismernénk egymást' - mondta Choi.Hwang Jung Eum és Park Seo Joon, a dráma főszereplői már jól érzik magukat egymással, mivel korábban ragaszkodó testvéreket játszottak a „Kill Me, Heal Me” című sikerdrámában.

Ezúttal az egykori drámatestvérek gyilkos kémiájukat játszhatják szerelmesekká.

Ebben a drámában Hwang Jung Eum Kim Hye Jint alakítja, egy lányt, aki csinos volt, mielőtt családja nehéz időkbe esett. Már nem engedheti meg magának azt a ruhát, hajat és sminket, amelyek miatt gyönyörű volt, kevésbé vonzó árnyéka korábbi önmagának.

Eközben Park Seo Joon karakterét, Ji Sung Joont nem tartották vonzónak, amikor fiatal és túlsúlyos volt. Miután lefogyott, nagyon vonzóvá vált a nők számára. Arról egyelőre nincsenek részletek, hogy a drámában szerepelni fog-e az átalakulása, de ha igen, az érdekesnek ígérkezik.

„Úgy érzem, végre sikerül némi átalakulást mutatnom ezen a projekten keresztül” – mondta Park. 'Nagyon izgatott vagyok és eltökélt vagyok a gondolattól, hogy egy másik oldalt mutathatok meg magamban.'

A drámában mellékszerepet játszó Go Joon Hee örült, hogy a vele egykorú színészekkel dolgozhat együtt. Eleinte ideges volt, de félelmei feloldódtak, miután szemtanúja volt a forgatás vidám hangulatának.

– Általában én vagyok a forgatás legfiatalabb tagja – mondta Go. 'Ezúttal izgatottabb és boldogabb vagyok, mert velem egyidős színészekkel játszom ebben a romantikus vígjátékban.'

De a dráma rendezője lehetett a legboldogabb ember ezen a felolvasáson.

„Szerencsés vagyok” – mondta Jung Dae Yoon igazgató. 'Örülök, hogy magam előtt látom az összes olyan színészt és színésznőt, akiket a legjobban választottam a szereposztásra.'

A sorozat a „The Scholar Who Walks The Night” című sorozatot követi szeptember 16-án. A „She Was Pretty” című filmben Park Yoo Hwan, Hwang Suk Jung és Kim Ha Kyun is szerepel.