Jó hír a játékrajongóknak, mivel az új Silent Hill videojáték, a Silent Hills új frissítései jelentek meg.

Úgy tűnik, hogy a Silent Hills új játékmechanikáját kiszivárogtatták az interneten WhatIfGaming interjút készített a Silent Hills társrendezőjével, Hideo Kojimával, és azt állítja, hogy a Silent Hills valószínűleg nyílt világú játékmenetet fog tartalmazni.

„Csak azt tudom mondani, hogy a Fox Engine a nyitott világra készült. Magáról a játék tervezéséről még nem tudok részletesebben beszélni'Bár meg kell jegyezni, hogy a Silent Hills PS4 megjelenési dátumát 2016-ra tervezik, a rajongók sürgetik, sőt könyörögnek, hogy Hideo Kojima adja ki a játékot 2016-nál korábban. És úgy tűnik, hogy a Silent Hills fejlesztői hallgatnak rajongók ezen.

A Cyberland jelentése szerint Hideo Kojimát állítólag elragadtatta a Silent Hills elképesztő rajongói reakciója, miszerint a vártnál hamarabb szeretné elkezdeni a játék teljes fejlesztését.

A Silent Hillsről csak annyit tudok mondani, és erről már Guillermo del Toróval is beszéltem, hogy eredetileg egy olyan játék elkészítésében gondolkodtunk, amitől bepisilsz a nadrágodba, de ezen a ponton mi Meggondoltuk magunkat, és most egy olyan játékra törekszünk, amitől elrontjuk a nadrágot.

Egy dolog, amit szem előtt kell tartanod, hogy ha egy játék túl ijesztő, akkor az emberek egyszerűen nem játszanak vele. Ha túl ijesztő lesz, csak tartsd csukva a szemed, és hamarosan vége lesz. De ha ez egy játék, az emberek egyszerűen leállnak. Ezért van korlátozva, hogy mennyire félelmetes lehet játékot csinálni.

De ebben az esetben ezt teljesen figyelmen kívül hagyjuk, és tudod mit? Ha nem akarja folytatni a játékot, akkor legyen. nem érdekel minket. Ez az a játék, amelyre törekszünk.

A Cyberland arról számolt be, hogy a Konami állítólag megerősítette, hogy a Silent Hills megjelenési dátuma 2016 Halloweenkor fog megjelenni PS4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Eredetileg P.T.-nek hívták, de a 2014-es Gamescom során kiderült, hogy Silent Hills, a producere mind Kojima, mind a Pacific Rim rendezője, Guillermo Del Toro, a The Walking Dead sztárja, Norman Reedus pedig a főszerepet fogja játszani az új játékban. .

Íme a Silent Hills előzetese Norman Reedus főszereplésével.

több játékelmélet is körüljárta a Silent Hills történetét.

A YouTube-felhasználónév, a „DreamcastGuy” azt sugallta, hogy a Silent Hills cselekménye több alternatív univerzum körül forog, ahogy a demóból származó kifejezésre utalt mindennek a kulcsaként.

'Vigyázz. A rés az ajtóban....ez egy külön valóság. Az egyetlen én vagyok. Biztos vagy benne, hogy csak te vagy?

DreamcastGuy egy másik videóelméletet is feltöltött, amelyben a Silent Hills cselekményét egy másik, Alan Wake nevű játékkal hasonlította össze, és az „igazi csendes dombot” hozta a játékosok elé.

Az utolsó elmélet egy másik felhasználónévből származik, SirDaidv Gaming, amikor feltöltött egy játékmenet-videót, amely egy rádióadást tartalmaz, amely más lényeket idézett egy másik világból.

A VG24/7 arról számolt be, hogy a rádióadás olyan lényekre utalhat, mint a démonok és a földönkívüliek a játékban, mivel a weboldal Orson Welle Világok háborújára utalt valamiféle nyomként.

Akár igazak ezek az elméletek, akár nem, a játékosok kíváncsian várják, hogy Kojima és Del Toro milyen horrort és milyen irányt mutat be a Silent Hills-ben.

Mi a véleményed a Silent Hills új frissítéseiről? Hangzik el az alábbi megjegyzések részben.