Seo In Guk, aki már jó munkát végez Kang Woo szerepében, a „The Master's Sun” dráma második főszereplőjeként, talált egy másik módot arra, hogy a drámát még szimpatikusabbá tegye. Dallal közreműködött a dráma már népszerű OST-jában.

Új dala, a „No Matter What” a félelem elengedéséről és a szerelem elengedéséről szól. Állítólag Kang Woo Gong Hyo Jin iránti érzelmeiről szól, de a dráma összes szereplőjéhez illőnek tűnik. Gong Hyo Jin karaktere egy nő, aki fél a szellemektől. Tehát Ji Sub karaktere egy vezérigazgató, aki fél a szerelemtől, mert elárulták.

A 'The Master's Sun'-ban Seo In Guk karaktere egy titokzatos biztonsági ember, akit So Ji Sub karakterének követésére bíztak. Hogy megértse So Ji Sub viselkedését, összebarátkozik, és úgy tesz, mintha szereti a Gong Hyo Jin által alakított karaktert, de aztán igazán beleszeret.A Seo dallamát Guk 'No Matter What' című dalában Hwang Se Jun és a Mellow Design, egy dalszerző csoport közösen írta. A ballada hangjának és énekstílusának megfelelően készült. Kim Ji Hyang írta a szöveget. Egy kísérő zongora és zenekar fokozza az érzelmeket a dalban, amely a dráma szerelmi témájaként szolgál.

A „No Matter What” a hetedik kiegészítése a dráma OST-jának, amely már tartalmazza a „Drive Me Crazy”-t Sistar's Hyolyntól és a „Touch Love”-t Yoon Mirae-től. 'A Touch Love-nak sikerült a slágerlisták élére kerülnie annak ellenére, hogy nemrég megjelent a G-dragon Coup D'Etat című albuma. A Melon Music oldalon a „Touch Love” és a „Drive Me Crazy” szerepel az első és a második helyen.

A filmzene Gummy 'Day and Night'-ja, valamint Hong Dae Kwang 'You and I'-je is szerepel. Jung Dong Ha (Boohwal) hozzáadta a 'Mystery'-t, a Melody Day pedig az 'All About'-ot.

Nem ez az első alkalom, hogy Seo In Guk közreműködik egy dráma OST-jában, amelyben szerepelt. Elénekelte a „Fate”-t a „Love Rain” és a „Love Story”-t a „Reply 1997” OST-hoz.

Bár Seo In Guk, a Superstar K győztes énekesként debütált, lenyűgöző színészi önéletrajzot dolgoz ki. Szerepe volt a „Rascal Sons”-ban is, és hamarosan látható lesz a „No Breathing” című, versenyúszásról szóló filmben is, amelyben Lee Jong Suk és a Girls Generation tagja, Kwon Yuri is szerepel.