Bár nem minden piacon érhető el, a Samsung Gear S2 mostantól megkapja a szoftverfrissítéseket. Hétfőn Dél-Koreában a hordható nagy firmware-frissítést kapott, amely új funkciókat hoz SamMobile .

A Samsung két hónappal korábban bemutatta a Gear S2-t, amely nagyszerű belépő az okosórák piacára. Phandroid felsorolt ​​néhány várható változást, amelyek az R732XXU2BOKF build-számmal együtt érkeznek, amelyek hivatalos változásnaplóját nem tették közzé, de az XDA-tag „supersoulfly” jóvoltából az új funkciók ismertté válnak.

A hozzáadott alkalmazások közé tartozik a World Clock, a Navigation alkalmazás, a Starbucks és a Flipboard News Briefing. Vannak 15 másodperces, 30 másodperces, egy perces vagy öt perces képernyőidő-beállítások is. A műveletek könnyebb megértése érdekében a pluszjelben megjelenik egy „Kalulók hozzáadása” címke. Az alkalmazások automatikus megnyitása funkcióval bővült, és ha aktiválják, az alkalmazások automatikusan megnyílnak, amint a felhasználó leállítja az előlap forgását egy ikonon.A Kapcsolat beállításai alatti Rezgés megszakításkor funkció, amikor aktív, pontosan azt teszi, amit a szolgáltatás leírása mond. Van egy értesítési jelző, egy apró narancssárga kör, amely akkor jelenik meg, ha az értesítések nincsenek beállítva a képernyő felébresztésére. Amikor a felhasználó duplán megérinti az értesítést, a szöveg megnő, így könnyen elolvashatja az információt. Ez a nagyobb értesítési szöveg funkció. Amikor az egyik értesítésről felfelé csúsztat, megjelenik a szemeteskuka szimbóluma.

Van egy új „Sablon hozzáadása” opció, amellyel személyre szabhatja az órafelületet, majd elmentheti sablonként. A lehetőség az óralap menüjében található jobbra görgetéskor.

A hordható olyan Android-eszközökkel működik, amelyek legalább 4.4-es verzióját futtatják, új funkciókkal és sok alkalmazással, valamint egy jellegzetes forgatható előlappal, amely a felhasználói felület egyes elemeit a képernyőn vezérli. A Samsung új hordható eszköze két – standard és klasszikus – modellben érhető el. Az előbbi modernebb, míg az utóbbi hagyományosabb ízeket kínál.

A Samsung Gear S2-t most a Best Buy és az Amazon árusítja. A Best Buy 250 dollárért kínálja, ami 50 dollárral alacsonyabb a normál árhoz képest.