A Samsung Galaxy S6 és S6 Edge Gold Platinum már elérhető Kanadában.

Alapján GSM Aréna , A Samsung legújabb okostelefon-modelljei, a Galaxy S6 és S6 Edge Gold Platinum színű, a következő hetekben elérhetők Kanadábannagyobb fuvarozókon keresztül.

A pontosítás kedvéért, a Samsung legújabb okostelefonjai, amelyek Kanadában április 10-én kerültek piacra, csak két színben, a Black Sapphire és a White Pearl színben voltak elérhetők; és most már elérhető a Gold Platinum szín, és megvásárolható a Fido, Rogers, Videotron, Telus és SaskTel cégeknél.Ezenkívül a Samsung Galaxy S6 és az S6 Edge Gold Platinum színnek ugyanazok a specifikációi, jellemzői és ára, mint a másik két színopcióé. Sam Mobile .

Ami a specifikációkat illeti, a Samsung Galaxy S6 és S6 Edge ugyanolyan képernyőmérettel rendelkeznek, mint az 5,1 hüvelykes Super AMOLED kijelző 1440 x 2560 felbontással, ami 577 ppi-t jelent.

Mindkét készülék Corning Gorilla Glass 4 üveggel rendelkezik a képernyő védelméért és TouchWiz felhasználói felülettel.

A motorháztető alatt mindkét készülék Exynos 7420 processzorral, négymagos 1,5 GHz-es Cortex-A53-mal és négymagos 2,1 GHz-es Cortex-A57 CPU-val, Mali-T760MP8 GPU-val és 3 GB RAM-mal működik.

Ami a memóriát illeti, a Samsung Galaxy S6 és a Samsung Galaxy S6 Edge 32, 64 és 128 GB-os tárhelyváltozatokat kínál.

Ezenkívül mindkét okostelefon 16 MP-es, 2988 x 5312 pixeles hátlapi kamerával rendelkezik, valamint optikai képstabilizátorral, autofókusszal, LED vakuval, arcfelismeréssel, földrajzi címkézéssel, érintésfókusszal, panorámával és automatikus nagy dinamikatartományú üzemmóddal.

Mindkét készülék előlapi kamerája 5 MP-es, és 1440p felbontásban, 30 képkocka/mp sebességgel tud videózni. Mindkét készülék elülső kamerája rendelkezik egy automatikus nagy dinamikatartományú üzemmóddal 120-as nagy látószögű objektívvel, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy jó tisztaságú és minőségi képet készítsen.

A Samsung Galaxy S6 nem eltávolítható Li-Ion 2550 mAh akkumulátorral rendelkezik, míg a Samsung Galaxy S6 Edge 2600 mAh-s.