A Samsung Galaxy Note 4 túlélte az ejtéstesztet (videó): a Note 4 túlélte a „zuhanótesztet”, az Apple hasonló eredményeket jelent az iPhone 6, 6 Plus teszteknél, nem 100%-ban tökéletes

Samsung Galaxy Note 4 leejtési teszt. Az újonnan közzétett jelentések dicsérik a Samsung Galaxy Note 4 rugalmasságát és ellenálló képességét egy ejtési teszt során, és ezt videón is megörökítheti. A Note 4 iránt nagy a kereslet, mivel egyben a Samsung új zászlóshajója a Note sorozatban, amely vetekszik a cupertinói Apple Inc. iPhone 6 megjelenésével.

A Samsung a Galaxy Note 4 ellenálló képességét mutatja be a cseppteszt videójában :Forrás: YouTube a Mashable-en keresztül

A Samsung mindent megtesz, hogy videózza a Samsung Note 4 ejtési tesztjét. Mi az a cseppteszt? A videó szerint a teszthez durva felületű tömör gránit padlóra és sima felületű tömör fémpadlóra van szükség. Ezek azok a felületek, amelyekre a felhasználók a legvalószínűbb, hogy leejtik Samsung Note 4-üket, és mindenki utálja, ha összetörik a telefonját, vagy ha egy funkció leállítja a működését egy olyan gyönyörű telefonon, mint a Samsung Note 4. Ez a javítási költségek nélkül történik. vagy amit esetleg fizetett a telefonért.

Gyakoriak a szigorú ejtési tesztek, és a gyártók rendszeresen végigcsinálják az eljárást annak biztosítására, hogy az eszközök sértetlenek maradjanak. A Samsung Note 4-et különböző magasságokból gránitpadlóra ejtették, ami nem sokat nyomott a Note-on. A keményfém padlókat széles körben használták különféle szögekből és magasságokból – néhány százszor.

A Mashable jelentése szerint' Talán a legfárasztóbb a 'bukóteszt', amelyben a Note 4-et egy bukódobozba helyezik, szimulálva a lépcsőn való leesést. A videón azt látjuk, hogy az okostelefont egy üdítős dobozhoz hasonlítják, amely 14 „esés” után eléggé ütősnek tűnik, míg a Note 4 olyan jól néz ki, mint az új.

Az Apple iPhone 6 közelmúltbeli megjelenése során a technológiai óriás, amely a Cloud biztonsági szolgáltatásának felügyelete alatt áll, miután a meztelen Celeb fotó kiszivárgott Hollywoodban, megosztotta az új iPhone 6 és iPhone 6 Plus modellek stressztesztjét. Bár a harmadik fél véletlenszerű leejtési tesztje jól sikerült, az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus kielégítően teljesített. Azonban közel sem feleltek meg a 100%-os minőségi előírásoknak.

A műszaki jelentések megerősítik, hogy a leejtési tesztek nem garantálják, hogy minden telefon elpusztíthatatlan lesz, de sejthető, hogy a telefon élete nagy részében megfelel-e a szabványoknak.

A Mashable jelentéseivel, CNET.com