Phoenix Suns vs. Washington Wizards Nézze meg INGYENES élő online NBA kosárlabda közvetítést este 19:00-kor a Verizon Centerből HD-ben vagy iPhone-on

A Suns a tökéletes időben pörög, és a menetrend brutális befejezésére készül, amely végül eldönti a rájátszás sorsát.

Valószínűleg véget ér az ötéves szezon utáni szárazság a Wizards számára, de a legutóbbi játékuk nem tetszett Randy Wittman edzőnek.Phoenix az ország fővárosa felé tart, és sorozatban ötödik győzelmet szeretne elérni szerda este, miközben elkerüli a negyedik egymást követő vereséget a küszködő Wizardstól.

A Suns (42-29) a legjobb szezonját élvezi azóta, hogy Steve Nash 54 győzelemhez és a nyugati konferencia döntőjéig segítette őket 2009-2010-ben, de továbbra is harcban állnak a Memphisszel és a Dallasszal az utolsó két rájátszásba kerülésért.

A Phoenix hétből hatot nyert – mindezt azóta, hogy Eric Bledsoe újra csatlakozott a kezdőcsapathoz –, miután hétfőn 102-95-re győzött Atlanta ellen, 3 pontos távból 12-re 24-ből. Bledsoe mindhárom 3 pontos kísérletét elérte, hogy megtörje az 5:25-höz zuhanást, és 20 pontot szerzett.

A Suns most egy hárommeccses országúti pályát söpör le a kedvezőnek tűnő párharc előtt – pénteken New York és vasárnap a Lakers ellen –, bár a menetrend ettől kezdve sokkal nehezebb lesz. A nyolcas döntőben a Clippers, a Portland, az Oklahoma City, a San Antonio, a Dallas és a Memphis ellen lépnek pályára.

Bledsoe és Dragic szilárdabb teljesítménye segíthet. Bledsoe zsinórban harmadik 20 pontos meccsét jegyezte hétfőn, míg Dragic 53,8 százalékot lő a mezőnyből és 12-t a 26-ból hárompontos távolságból az utolsó hét során.

'Ez hihetetlen. Goran nagyszerű versenyző – mondta Bledsoe. – A pályán kívül jó barát. Bátorítjuk egymást, és kijátsszuk egymást.

A Phoenix ebben a szezonban harmadszor akar zsinórban ötször nyerni azzal, hogy megbosszulja a Wizardstól január 24-én elszenvedett 101-95-ös vereséget.

Wall négy gólpasszt adott – kevesebb, mint szezonátlagának a fele –, és nyolc labdarúgása volt a legtöbb az elmúlt két évben, mivel Washington 24 szezoncsúcsot ért el. A Wizards (36-34) nyolcból ötöt elveszített 1/3 után. kirándulás.

Washington keleten a hatodik kiemelt, és 2007–2008 óta először jó eséllyel szerepelhet a rájátszásban. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nyugodtan veszik az egészet.

A játék élőben közvetíthető a www.nbalivestreamfree.net oldalon