A Park Shin Hye a Roem legújabb szószólója, a 20-as éveikben járó nőkre összpontosító divatvonal.

Január 29-én (KST) a francia romantikus ihletésű kollekció felfedte a 25 éves színésznőt a 2016-os tavaszi kollekció márkaképviselőjeként.

A fiatalos „Pinocchio” sztár eleganciát sugároz a kampányon keresztül, amelyet megfelelő képekkel és reklámfilmmel (CF) támogatnak.A Park olyan divatos tavaszi színekben pompázik, mint a púderkék és a rózsaszín, miközben egy professzionális irodai dolgozó képét vetíti ki öltönyös megjelenésben.

'Park Shin Hye barátságos és kedves imázsa illeszkedik Roem imázsához, ezért választották őt 2016-os márkamodellnek Korea és Kína számára' - mondta a divatvonal képviselője a közleményben. szerző: Sports Chosun.

Park az első koreai színésznő, aki túllépte a 10 millió követőt a kínai Weibo mikroblog oldalon.

Park egykori gyerekszínésznőként világszerte szenzációvá vált az olyan drámákban játszott szerepei révén, mint a „Te szép vagy”.

Roem a népszerű Hallyu-sztár sziluettjeivel és az arcát eltakaró fotókkal ugratta a közönséget a kampány elindítása előtt.

A Roem anyavállalatának, az E.Landnek a szóvivője szintén pozitív visszajelzést adott az Örökösök színésznőjének kiválasztásáról.

– Park Shin Hye azegy divatos színésznő, aki egy kedves képpel van felszerelve, amely inspirálja a 20-as és 30-as éveikben járó nőket” – mondta az E.Land képviselője.

A nemzetközi Hallyu híresség a közelmúltban fejezte be a „Hyung” forgatását, egy hamarosan megjelenő filmben, amelyben az EXO D.O. (Do Kyung Soo) és az „Oh My Ghost” sztárja, Jo Jung Suk.

Még nem jelölte ki következő K-Drama szerepét, de rajongói továbbra is várják jövőbeli projektjeit.