Végre megerősítették a Moto X+1, azaz Moto X2 megjelenési dátumát!

A Motorola a közelmúltban mutatta be okosóráját a Google I/O 2014 konferencián, és az okosóra a Moto X+1 kiegészítőjeként működik, ami azt jelenti, hogy közel a Moto X+1 megjelenési dátuma, és úgy tűnik, ez a Moto X esetében is így van. A +1 megjelenési dátuma 2014 augusztusa.

A TK Tech news videót tett közzé a Moto X+1-ről. A klip egy olyan eszközt tartalmazott, amelyet műanyagba burkoltak, hogy elrejtse kilétét. Az oldal szerint a bejegyzésben látható eszköz a Moto X+1 Verizon tesztverziója volt.Sőt, a videoklip azt is megerősítette, hogy a Motorola legújabb készüléke 1080p-s kijelzővel és további karcsú kerettel érkezik. Jelenleg a készülék Moto X+1 néven ismert.

A MobiFlip, egy német mobilblog is észrevette a Motorola Moto Makerben megjelenő készülékmodelljét. Bár a Motorola eltávolította a listát, a blognak sikerült képernyőképet készítenie a modellről a Motorola akciója előtt.

A Moto X több CPU-val rendelkezik, amelyek alkotják az X8 számítástechnikai rendszert, amelyek közül néhány bizonyos feladatok elvégzésére szolgál, az akkumulátor élettartamának optimalizálása érdekében. Ennek megfelelően rendelkezik a 2 magos, 1,7 GHz-es Snapdragon S4 Pro-val, egy 320 Adreno GPU-val a grafikához, egy dedikált környezetfüggő számítási maggal és egy dedikált maggal a természetes nyelv feldolgozásához.

A Moto X nagyon közel áll a Vanilla Androidhoz, és 720p-s kijelzője van. Tehát a Moto X 1280 × 720-as szuper AMOLED kijelzővel rendelkezik. A kijelző 360 pixel/hüvelyk felbontású, és az AMOLED kijelzőnek köszönhetően nagyon világos, telített színekkel rendelkezik.

Egy másik jelentés arra utalt, hogy a Motorola esetleg valamikor 2014 nyarán kiadja a Moto X2-t, mert a vállalat az idei Mobile World Congress Q&A ülésén jelezte ezt az irányt. Határozottan kijelentette, hogy a Moto X következő verziója valamikor a nyár végén fog megjelenni.

Ezenkívül arról számoltak be, hogy a Motorola azt tervezi, hogy kiterjeszti meglévő okostelefon-kínálatát Európára és Mexikóra. A vállalat azt is tervezi, hogy továbbra is az Androidot használja elsődleges operációs rendszerként.

A Motorola azt is megerősítette, hogy az eredeti Moto X+1 hamarosan megjelenik Indiában és Ausztráliában.

Droid élet jelentése szerint a Moto X+1 megjelenési dátuma szeptember 25.

Izgatottan várod a Moto X+1 megjelenési dátumát? Hallgassa meg az alábbi megjegyzésekben!