Június 11-én a Fantasia Nemzetközi Filmfesztivál bejelentette a filmek második fordulóját. A Fantasia Nemzetközi Filmfesztivál (Fantasia 2015) három héten keresztül, 2015. július 14-től augusztus 4-ig tart. A Montrealban játszódó Fantasia Észak-Amerika egyik premierfilmes eseménye lett.

A második hullám erős ázsiai műsorokat tartalmaz, köztük négy kiemelkedő koreai filmet. A vizuális lakoma, a „The Royal Tailor” a New York-i Ázsiai Filmfesztiválon (NYAFF) a Fantasia 2015-ös kanadai premierje után jelenik meg. A „The Royal Tailor” összetett és éleslátó korabeli film, a főszereplők Park Shin Hye és Yoo. Yeon Seok. Az erős forgatókönyvvel és szereplőgárdával megerősített 'The Royal Tailor' vezette Parkot a Legnépszerűbb Színésznő elismeréshez az 51. Baeksang Arts Awards-on.

A kritikusok által elismert internetes krimi, a „Socialphobia” szintén felkerült a Fantasia 2015 sorozatára. A „Socialphobia” kommentárt ad az internetes zaklatásról és arról, hogy a bűnüldözés hogyan kezeli a számítógépes bűnözést. A Hong Seok Jae által rendezett független film főszereplője Byun Yo Han.A 2015-ös Fantasia a „The Crimson Whale” című animációs film kanadai premierje is lesz. A Park Hye Mi egy szépség-sci-fi fantasy-t hoz létre, amely magasabb szintre emeli a koreai animációt. Az animációs biológiai horrorfilm, a 'Fehér bolygón' is felkerült a második hullám sorába.

A 19. Fantasia Nemzetközi Filmfesztivál teljes felhozatala a vetítésekkel és különleges eseményekkel együtt július 7-én jelenik meg. A fesztivál további részletei a Fantasia oldalán weboldal .

----------------------------

Az íróról: Adrienne Stanley a Kpopstarz, a KDramastars, az MTV Iggy és a CJ Entertainment KCON blogjának közreműködő írója. Szenvedélyei közé tartozik a K-pop és az ázsiai dráma szerelme. Amikor nem ír, a Twitteren lóg (@retrogirladdy).