A Microsoft bemutatta legújabb okostelefonját, a Lumia 540 Dual SIM-et GSM Aréna .

A Microsoft Lumia 540 Dual SIM fényes cián, fehér, narancs és matt fekete színben lesz elérhető.

'A Lumia csapata szenvedélyesen dolgozik a termékgyártásban, minden okostelefont egyedi tervezési személyiséggel hoznak létre egy koherens tervezési megközelítésen belül' - mondta Iain Pottie, a Microsoft ipari formatervezési és mechanikai vezető dizájnvezetője. Lumia beszélgetések .„Az ügyfeleink rengeteg ihlet forrásai, de tudjuk, hogy eltérő igényeik és költségvetésük van, ezért mindig szeretnénk választási lehetőséget biztosítani. Ezért mutatjuk be ma az új Lumia 540 Dual SIM-et” – tette hozzá Pottie.

A Lumia 540 május elején kerül forgalomba az IMEA, Olaszország és APAC régiókban 150 dolláros RRP áron.

A Microsoft A Lumia 540 Dual SIM 5 hüvelykes IPS LCD kijelzővel rendelkezik, amelynek felbontása 1280 x 720, ami 294 ppi-t jelent. A kijelző érinthető visszajelzést, fényerőszabályozást, tájolásérzékelőt és Lumia színprofilt tartalmaz.

Az okostelefon Qualcomm Snapdragon 200 processzorral működik, amely 1,2 GHz-es órajellel rendelkezik. 1 GB RAM és 8 GB belső tárhely van benne, ami memóriakártyával akár 128 GB-ig bővíthető. Ezenkívül a készülék további 15 GB ingyenes OneDrive tárhellyel és további 15 GB-tal rendelkezik, ha a felhasználó aktiválja az „automatikus fotófeltöltés” ​​funkciót a fényképezőgép beállításaiban.

Ezenkívül a Lumia 540 Dual SIM egy 5 MP-es előlapi kamerával rendelkezik, olyan funkciókkal, mint a 24 mm-es gyújtótávolság, a videohívás, a videorögzítés és az állóképek rögzítése. A hátlapi kamera eközben 8 megapixeles, olyan funkciókkal, mint a hátulról megvilágított képérzékelő, az automatikus fényképfeltöltés a OneDrive-ra, valamint az automatikus és kézi fehéregyensúly.

Az okostelefon 2200 mAh kapacitással rendelkezik, maximális beszélgetési ideje 14,8 óra 3G-n, és Windows Phone 8.1 operációs rendszerrel fut, amelyet a hírek szerint az év folyamán Windows 10-re frissítenek.